Eski Fiat Lİstemiz aşagıdaki linkde mevcuttur; http://www.frmtr.com/ronark-p/429437...er-400-tl.html Ve yenilenen fiat listemız arkadaşlar bu fiatların altında item şatışı yapılmıcakdır başkasının daha ucuza satıgını belirtenler ucuza satan kişiden alsınlar. +10 Dual Shard 2500 TL. +8 MythriL set 1000 TL. +3 İron Neck 800 TL. +3 DuaL RoL 650 TL. +4 HowLingRoosTer 350 TL. +3 Elf Metal Earing 350 TL. +3 Warior Pendat 175 TL. +3 Judi Belt +3 Pirest pendat 250 TL +3 Light Belt Of Life 100 TL Toplu alım yapıcak olana komple yukarıdaki fiat listesi 6000tl olarak degerlendırılecekdır. itemler toplu olarak satılıktır arkadaşlar tek tek ilgilenemiyoruz. anlayışınız icin teşekurler. İlgilenen arkadaşlara duyrulur itemler piyasaya gore minumun fiat uzerinden satılıktır.Turkiyenin hemen hemen her ilinden aracı bulunabilir.Guven konusunda her turlu referansda saglanır.Sonucda bu işi ticaret olarak yapmıyorum oyunu bırakma kararı aldıgımızdan ıtemelrımız satılıktır.fiatlar konusunda pazarlık soz konusu degildir. İtibat icin; 0532 326 42 40 (irfan) tekrar ekleme yapma geregi duydum arkadaşlar shardlar ayrı satılmıcaktır toplu şekilde satılacaktır ilada shardları bana sat die aramayınız shardların fiatı toplu alım icin gecerlidir. __________________