İYİ OYUNLAR ARKADAŞLAR CARNACK WEST SERVERİNDA İTEM VERİP AKARA SERVARINDA İTEM ALMAK İSTİYORUM.. BİLİNDİĞİ UZERE CARNACK WEST SERVERİ MGAME DONEMİNDE TURK PLAYERLERE ACILDIGI İCİN SERVER COK TEMİZDİR OZELLİKLE ARDREAM VE CZ DE COK GUZEL PKSI VARDIR. DUPE KONUSUNDA İSE 3 4 İTEM HARİCİ SERVERDA DUPE İTEM YOKTUR (9 Rogue Shell Pauldron ,10 Rogue Shell Pauldron, 10 Dragon Shell Warrior Pauldron ve +7 Chaos Nebiros dupesi olan itemlerdir bunlar pazarda satılmaktadır ) SERVAR KOXP OLARAK İSE TAMAMEN TEMİZDİR 1 CLAN KOXPER OLARAK GELDİ VE BAN YEDİ.... GENEL OLARAK KOXPER GOREMEZSİNİZ.. BEN CARNACK WEST SERVERİNDA +9 EE (oyun ici değeri 250 gbdir) +9 MD (oyun ici değeri 120 gbdir) +3 CE (oyun ici değeri 25 gbdir) vericem karşılıgında Arkadaşlarım Akara Servarında olduğu icin Akarada item alıcam... ki bilindiği uzere Carnack westte gbcilerin alış fiyatı 3-3,25 civarıdır. İtemler konusunda Carnack West serverına gelip fiyat sorabilirsiniz. ozellikle Akşamları Temiz Guzel Bir pk atmak uzun zamandır saf pknın tadını alamadıklarından yakınan arkadaşlar icin ideal bir servardır... istendiği taktirde +9 ee ve +9 md ye bircok guzel teklif vardır tekliflerden biriyle değiştirilip değişilen itemlerde verilebilir... bu carnack west servarındaki konumdur sattığım itemler orada yazmaktadır.. http://www.frmtr.com/c-west-p/517554...hitin-set.html KISACASI PK ATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA GUZEL Bİ TEKLİF SUNDUM GERİSİ SİZE KALMIS GUVEN KONUSUNDA HİCBİR PROBLEMİNİZ OLMASIN İSTERSENİZ ARACILAR İLE İSTERSENİZ KOMİSYON KARSILIGI SİTELERLE TAKAS İŞLEMİNİ HALLEDEBİLİRİZ Kİ AKARA SERVARINDA DAHA ONCE OYNADIGIMDAN DOLAYI SERVARIN BİR COGU GUVENİLİR OLDUGUMU BİLİR İYİ OYUNLAR __________________