Arkadaşlar itemlerimi satıyorum daha fazla oyuna ayıracak vaktim yok, itemler acil satılıktır o yuzden fiyatlarygun ve son fiyattır lutfen pazarlık yapmayınız. +9 Raptor :225 tl +0 İron neck:140 tl +2 String of Skuls 175 tl +1 Roc : 55 tl +2 Foverin :40 tl +8 Warrior citin 4 Parca ve +7 dd :60 tl (Satıldı) str 16 hp 3 dual kupe :50 tl (Satıldı) +8 Warrior Fp 4 parca (kolluk yok):30 tl Elimde 50 gb vardır şuan bana ulaşırsanız, 2,75 tl den satcam gb yide.. Toplu alım: 59 69 warrıor car dahil 750tl dir.Car da Grypon set, dual pathos ve kanat mevcuttur, surelerini hatırlamıyorum tam olarak. Oyun ici her turlu referans sağlanır arkadaşlar.Erzincan'dan yuz yuze diğer illere havale olur, guven sorunu hic bi şekilde olmaz konusuruz oyunda aracı yaparız Imyusuff yardımcı olur, şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun. CzTurkIshII--Yakup sarıkaya http://www.facebook.com/sarikaya.yakup 0507 419 46 06 Not:kesin alıcı arkadaşlar bana ulaşırsa, yardımcı olmaya calısırım elimden geldiğince... __________________