S.a oncelikle itemlerin hepsi bana aittir. Teslimat Max 30 Dk surer oda işim olursa yoksa 5 dk yı gecmez bu işi yıllardır yapan birisiyim serverin geneli tanır beni,Ayrıca sattığım itemleri amele gibi yazma gereği duymadım yazsam sell itemlere yer kalmaz.(Konuyu guncelleyen Replenir) Uzerimde [Metin] İsimli clanı gormeden ve Telefonla iletişime gecmeden LUTFEN alışveriş yapmayın..... DipNot= İtemlerini satmak isteyen arkadaşlar Bana ulaşabilirler tl veya oyun ici alım yapabilirim kafama yatarsa. Alabilceğim İtemler (Uygun fiyat Olmak şartıyla) +3Rof +3rol +3Roc +3Rof +2 İron Neck +3İron Neck +3İron Belt +3Elf Metal Earring +3 Pe +3String Of Skulls(Sos) Silah olarak Alabilceklerim (Uygun Fiyat olmak şartıyla) +10 Dark Wane +10 Cold Hearts Dagger +10 Wirinom +10 Baal +10 Hb +10 Raum Satılık İtemler . KIYAFET TAKILAR KALKAN +5 Reb Gab Adamant=330Tl(satıldı) SİLAHLAR +10 Hb=250Tl(SATILDI) HAKKIMDA 2008 Yılında Cyperda başladım bu oyuna Daha sonra Akaraya geldim. Burda Oyun ici Ticaret ile başladım farklı Clanlarda yer aldım zamanla Pk amaclı Dostluk amaclı hepsine Teşekkur Ederim .[KILLME,TheKoAngels,ForGLORY] guven konusundan bahsetmek istemiyorm zira baya sıktı artık Metin bize kefildir diyenlere itimat etmeyiniz. ULAŞIM. Forumdan ozel mesaj atarak ulaşabilirsiniz donuş yaparım . 0554 423 73 41 burdanda ulaşabilirsiniz, yada lllSIMSIYAHlll kopyala yapştır yeterli. __________________