Dual ROC/Ske belt/+3 lupus pend/+8 toto/+8 chitin/+2 rb impact vs vs
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Dual ROC/Ske belt/+3 lupus pend/+8 toto/+8 chitin/+2 rb impact vs vs
-
02-10-2019, 04:49:42Edena serverindaki > charımı oldugu gibi YTL ile satıyorum ilgilenenler lutfen burdan PM bıraksınlar.Forum kirliligi icin kusura bakmayın ama es dost hep burda o yuzden buraya atıym dedim.Idare edersiniz artık sunca zamanın dostlugu hatrına.. Charda NP cok az 7 K falan lvl 58 Itemlar > Dual ROC Ske belt CHitin 8 pauldron Chitin 8 Bot +3 rb chitin kolluk +2 rb DD +8 toto +2 rb warrior impact +7 spear def bot +6 spear def kalkan +8 hp shield +3 lupus pendant +8 fp 3 parca 500 Knightcash 7 set scroll Priest pendant +10 str kupeler 11 GB para 3 er K soul ve HP pot silver premium 25 gunluk 4 adet %40 exp scroll Dedigim gibi ilgilenen olursa burdan PM gondersin YTL uzerinden satıcam baska teklif gondermeyin kendinize iyi bakın charı sattıgımda oyunu bırakmıs olucam zaten giremiyorumda dogru durust ama forumda olucam surekli dostlarım icin. Herkese anlayısı icin simdiden tesekkur ediyorum gecen tum guzel gunler icinde ayrıca tesekkur etmeliyim galiba herseye ragmen. Kendinize iyi bakın dostlar. __________________