Arkadaşlar karakteri alırken yeni tarz duzenbazlıklar ortaya cıktı dikkat edin.Size biraz bilgi vereyim 1. yol adam excel de yaptığı sahte eft formunu sizin mailinize yolluyor ve dşyor ki istediğin parayı cıkardım sen de bana şifreleri ver ve ayrıca bu aşamadan once sizinle uzunca bir muahbbete giriyor ve gizli soruyu alıyor 2. yol adam size diyor ki tamam parayı vericem ama once chara bakayım.Sizde diceksiniz ki olurmu ole şey yaw ya charı boşaltırsan.Karşındaki diyor ki o zaman ıd ni ver sadece ben bakacam ole char olup olmadığına.Siz veriyorsunuz cunku id yi bilsede bişi olmaz ama adam size diyorki ole bir char yok.Sona munakaşa başlıyor siz diyorsunuz la get işine var adam yok diyor sona sizin tansiyon artınca diyorki ve şifreni bakayım o zaman. Arkadaşlar aman dikkat edin bole oyunlara gelmeyin. Saygılarımla Bu arada Cypherda 64 LvL Rouge FUll itemli satılıktır.İlgilenenler icin msn adresim [email protected] Burdan soliyim şimdiden tercih istanbul ici fakat dışardan olursa parayı bankada gormeden şifreyi vermem yemezler dekont olayını __________________