Knight bedava uyelik almak icin...
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Knight bedava uyelik almak icin...
-
02-10-2019, 04:45:49Ko da premium uyelik icin 2 yol var. Ya kredi kartı ile uyelik direk siteden. Yada Paypal aracılığı ile yine kredi kartı gerekiyor uyelik. Ben Kredi kartı olmuyanlar icin bir sistem anlatıcam. internetten para kazanıcaz. Nasılmı? bazı siteler var reklam alıyorlar bir suru sizleri bu reklamlara baktırarak para kazanıyorlar sizede kazandırıyorlar. Mesela bir reklama tıklıyorsunuz acılıyor yeni bir pencere yukarda 30 dan geri doğru sayıyor sure dolunca 0,25 cent hesabınıza geciyor. her gun kısa surenizi ayırarak bu şekilde para kazanabilirisniz. Asıl size parayı kazandırıcak olay ise Referans sistemi. Sizin uzerinizden yeni uyeler katarsanız siteye. onlar ın tıkladıklarından sizede extra bir pay geliyor. Alt uyeler yani. ve buna sınır yok 100 - 200 alt uyeniz olsa inanılmaz paralar kazanılır. Ama şoyle birşey var parayı odemiyenler var. o yuzden ben araştırdım. ve sistemden para aldığını ıspatlıyanalr buldum. Parayı nasılmı alıyoruz? Para uyeliğimizden sonra 1 ay gectiğinde Paypal daki hesabımıza aktarılıyor. Paypal da isterseniz bu parayı check olarak adresinize gonderiyor istersenizde kullanıyorsunuz. Ko gibi sitelerde. şimdi ilk yapmanız gereken. www.paypal.com dan bir hesap acmanız kendinize. bunu yaptıktan sonra. para kazandırıcak siteye uye olucaksınız. yani ====> http://www.advertisinginstitution.co...s/index.php?re fid=carlos11 ayri yazilmis "re fid" ibirlestirip yaziyoruz(*****).Giriyoruz ve Sign-Up a girip Mail adresinizi yazıyorsunuz ve mail inize uyelik form linkini gonderiyor. link e tıklıyınca uyelik form u acılıyor ve uyelik işlemlerinizi gercekleştiriyorsunuz. uye oldunuz ve siteye giriş yaptınız. login i tılıyınca karşınızıa şu ekran geliyor. [img]http://www.*********.com/dogan_buz/1.JPG[/img] Yukardaki resimde My Earnings kısmında kazandığınız parayı onun bir altındaki secenek Pain to Click te ise tıklıyıcağınız reklamları acıyorsunuz. Reklamlar ı tıkladığınız zaman o reklam siliniyor ve para hesabınıza geciyor. her gun belli miktarda reklam bakabiliyorsunuz. Bu yuzden alt uyeler şart. sağda ki secenekelerde Referral Center var ordan kendi referans linkinizi uğrenebilirisniz başkalarına o linki verip sizin onalra referer olmanızı sağlıyorsunuz onalr tıkaldıkca siz de para kazanıyorsunuz. Knight Online de Premium uye şansı size işte NOT: Hayatımda kimseyi buna benzer bir illegallikle kandırmadım! Kimsenin asla hakkını yemem! internette kolay para kelimesini google de aratırsanız alternatif cozumler cıkıcaktır. ama coğu parayı hesabınıza gecmiyor. ben araştırdım hesabına gectiğini onaylıyan kişilerden aldım siteyi. ve bir kac site daha bulucam bunun gibi ve yine paylaşıcam sizinle. Verdiğim linkte referer olarak benim ismim var degistirmezseniz yani siz uye olurken beni referer gosterirseniz sevinirim. hic yoktan sabahın korunde uykusuz ac bunu araştırdım hakkımı alıyım iyi oyunlar.. Hoş kalın.. ---Alıntıdır--- __________________