Selamun Aleykum , Oncelikle Pedal tertemiz kutusunda Garanti belgesi icinde oylece duruyo , olyimpia da asas karekterim vardı 69 level bu yuzden almıştım ama kuzenimle anlaşamıyodum karekteri dağıtmak zorunda kaldım 3 - 5 defa kullanmak nasip oldu bu yuzden satıyorum Pedalın Ozellikleri : Bu urun ozellikle 69 Ronark Base ve 82+ Assasin'leri icindir. 800 AC ve 400 AC defanslarını birbiri ardına kacırmadan basar. 800 AC ozelliği sayesinde milyarlarca değeri olan karakterlerle aynı defansa sahip olacaksınız. El ile giremediğiniz kadar hızlı bir bicimde AC Skill'i bittiğinde diğer AC'yi girdiğinden dolayı VS'lerde ve PK'larınızda surekli ustun defans ile bulunacaksınız. Oyundaki en yuksek defans 350 AC'dir. Siz surekli olarak 800 AC ve 400 AC ile bulunacaksınız. 800 AC bittiğinde dahi oyundaki en yuksek Priest skill'i olan 350 AC'den 50 AC fazla bir defansla PK'larınıza devam edeceksiniz. Bu ozellik sayesinde Priest'lerden AC istemekten yada solo takılıyorsanız AC Scroll'a para vermekten kurtulacaksınız. Cok seri şekilde Minor combo yapar. Otomatik olarak seri bir şekilde Lightfeet basar. Otomatik olarak Cure atar. Ronark Land, Ronark Base ve Ardream'daki PK'larınızda ve VS'lerinizde hızınızı ve canınızı surekli ust seviyelerde tutar. İstanbulda Oturuyorum Kargo ile başka şehirlerede gonderebilirim pedal kapınıza kadar gelir istediğim fiyat 100 lira Telefon numaram 0533 136 84 44 __________________