Beyler herkes bir baksın ACIL!
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Beyler herkes bir baksın ACIL!
-
02-10-2019, 03:05:15Bakın beyler benim başıma boyle bir olay geldi uzun zamandır oynamıyodum bug mu yoksa yazılımsal bir illegal program mı bilmiyorum dikkat edin size de gelmesin gormeyenlere de soyleyin dikkatli olun ben PIANA serverında oyuncuyum malumunuz iron belt +1'im vardı. Saat 00:00 civarlarında pazardaydım pazar yapıyordum birden PM geldi. Yabanci olduğunu sandığım bir adam Nickini soyluyorum PIANA oynayan kardeşlerim icin ' Drutain ' Pm attı her neyse ilk başta buying iron belt +1 dedi bende fiyatını soyledim 400m okay mokay dedi beni sağ inn'e cağırdı bu olaylar maradon da gercekleşiyo her neyse gittim bir baktım buy pazarı kurulu tabi uzun zamandır oynamıyorum hile hurda nedir bilmem yeni usko da ilk koydum hızlıca birşey ekrana geldi dikkat etmedim kendi kendime dedim koyamadım herhalde felan ikincisine denedim bir baktım ki sadece 40K gelmiş. Ticket da attık cevap geliceğini sanmıyorum ama bekliyoruz ben yandım dostlar arkadaşlar siz yanmayın buy'a ne olursa olsun item koymayın bus bile olsa. Hayırlı geceler bize de bu kısmetmiş hic başlamıycakmışım demek ki. __________________