+8 item yapmanın en kesin yoluu!!!
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- +8 item yapmanın en kesin yoluu!!!
-
02-10-2019, 02:59:081. +1 >> +4 2 item basın. 2. +4 ler yanmaz ise +6 ya kadar dewam edin 3. Eger +4 ler +4 e gecerken weya +5 weya +6 da kırılırsa hemen bir +6 yı +7 basın 4. yanı arkadaslar once 2 tane itemi +6 yapın ( +4 once sonra +6 ya ) daha sonra 2 item daha alın we bunları +4 e basın eger kırılırsa +6 lardan birini +7 basın (ben kendim 3 tane wizard staff +8 yapdım bu yolla ) 5. Daha sonra nerdeyse butun itemlernizi +6 yapdıktan sonra sırayla +7 e basın . 6. Eger +6 lerinizden biri kırılırsa hemen +7 leri +8 yapmaya gecin( ama 1 tane yakarsanız 1 tane +7 >> +8 yapın) 7. We sonun da +8 iteminiz hazır. NOT: Herkesin dedigi su kutuların yerini degiştirmeyi sakın yapmayın zararlı cıkarsınınz . Herzaman 1. slotu kullanın. Cunku Manner we benzeri seyler halen oyunda gorewleri yokdur.bu nedenle upgrade sans işidir.Bu werdigim taktik de sizde olmayabilir ama ben 3 +8 wizard staff ı 1 gunde bu taktıkle yapdım.Garati yok ama kanıt war!! Eger Yardımım dokunduysa Terazı bos kalmasın Repler sahipsiz olmasın Arkadaslar!! Server: ARES Nick:ElMoradRouge Manner:1029 National Point:200 Level:48 Race:Rouge/ Assasin __________________