Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen, başkanlık gorevini Yeliz Gul Ege’ye devretti.

TurizmGuncel

Kuruluşu 1996 yılına dayanan Antalya Tanıtım Vakfı’nın 2000 yılından beri başkanlığını yuruten Nizamettin Şen, 18 Eylul 2017 tarihinde gercekleşen yonetim kurulu toplantısında başkanlık gorevini yeni enerjiler, fikirler ve dinamik projeler uretmesi umudu ile Yeliz Gul Ege'ye devretti.

17 yıldır devam ettirdiği başkanlık gorevini sonlandıran Nizamettin Şen, ATAV yonetim kurulu uyeliğine devam ederek hem vakfa destek olacak hem de calışmaları yakından takip edecek.

ALTAV'ın her zaman siyasetten uzak durarak sadece Antalya'nın tanıtımına yonelik calışmalar yuruttuğuunu belirten Nizamettin Şen, gelişen ve değişen teknolojolik ilerlelemeleri de eş zamanlı takip ederek guncel ve cağdaş bir vakıf olmaya ozen gosterdiklerini kaydetti. ALTAV bunyesinde bulunan Antalya Kongre Burosu, Antalya Kadın Muzesi ve 101STREETFOOD oluşumlarının da kentin etkin ve temel dinamiklerinden olduğunu soyleyeb Şen, uluslararası alanda ses getiren projelerde adlarının gecmesinden ınur duyduklarını kaydetti.

VAKFA KADIN BAŞKAN

Yeni Başkanlık secimi icin yapılan ATAV yonetim kurulu toplantısında oy birliği ile başkanlığa Yeliz Gul Ege secilirken; Zafer Alkaya yonetim kurulu başkan yardımcısı Ayhan Kızılsavaş ise sayman oldu. Yonetim kurulunun diğer uyeleri ise İbrahim Evrim, Adlıhan Dere, Nizamettin Şen ve Recep Yavuz'dan oluştu.

Aynı zaman da Antalya Kadın Muzesi'nin kurucularından olan Yeliz Gul Ege, ATAV gibi koklu bir gecmişi olan onemli bir sivil toplum orgutune ilk kadın Başkan oldu. Yonetim kurulu uyelerinin iyi dileklerini iletmeleri ardından tebrikleri kabul eden Yeliz Gul Ege başkanlık gorevini devraldı.