Logitech G 300s makro mouse sıfır kelepir..
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Logitech G 300s makro mouse sıfır kelepir..
-
02-10-2019, 02:01:09Merhaba arkadaşlar..makro mouse umu Bimeks ten Point Blank oyununda kullanmak icin almıştım.Fakat mouse un proğramını kurmak istediğimde sitesinde işletim sistemi olarak win 7 wista ve win 8 istediğini gordum.benim pc imde xp yuklu oldugu icin mecburen win 7 yukledim ama maalesef pc ne win 7 nede wista yı kaldıracak bi donanıma sahip değil win 7 home basic dahi kurdum fakat aşırı kasma ve donma yaşadım doalyısıyla xp ye geri dondum.anlayacagınız bu mouse u 2 gun ya kullandım ya kullanmadım zaten alıcı arkadaş mouse eline gectiğinde anlayacaktır.kutusu garanti belgesi her evrakı mevcuttur.bimeksten 110 tl karşılıgında aldım fakat elimde işime yaramayan bi cihazı tutmak istemediğimden fiyatı 80 tl ye cektim.urunu kapıda odeme olarak yollayacagım alıcı arkadaş eline gectiğinde kontrol eder zaten temiz kullanlmamış oldugunu gorduğunde zaten urunu geri yollamayı duşunmeyecektir,kargo ucreti alıcıya aittir fiyatta yapabileceğimin en iyisini yaptıgımı duşunuyorum alıcı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.tekrar soyluyorum cihaz xp yi desteklemiyor pc si win 7 ve ustunu desteklemeyen arkadaşlar boşuna ilgilenmesin...duşunen arkadaşlar buradan iletişime gecsinler benimle. __________________