Rixty Kodu Satilir 1200 cash + 1600 cash degerinde item. 24 saat icinde elinizde
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Rixty Kodu Satilir 1200 cash + 1600 cash degerinde item. 24 saat icinde elinizde
-
02-10-2019, 01:49:46Merhaba arkadaslar, Konu basliginda belirttigim gibi rixy kodu satiyorum. Bu kod Amerikada oyun bayilerinde satilip, kodu ESN gibi hesabiniza yuklediginiz zaman. e-mail addresinize 1600 cash degerinde promosyon kodu gelmektedir. Rixty kodunun bedeli 65TL dir ve iade soz konusu degildir size rixy kodunu gonderdikten sonra tamamen kullanabilmek yada kullanamamak sizin sorumlulugunuzdadir. Benim size tavsiyem kodu satin almadan rixty hesabini acmaniz ve butun adimlari tamamlayip rixty karti yukleme ekranina gectikten sonra benle iletisime gecmenizdir. Gelen itemler satilamayip sadece kullanma amacli uzerinizde kalicaktir. Konuyu surekli takip edecegim. Ilgilenen olursa lutfen ozel mesaj atsin. Promosyon itemleri; 30 gunluk Dragon wings 5000 tane HP premium pot 5000 tanee MP premium pot 30 tane SW potu 1 paket (10lu genie) 1 adet Magic Bag Eventin orjinal konusu, http://www.nttgame.com/knight/en/news/eventview/0/1497 Resimli anlatim; Ben size email yada whatsapp yoluyla rixty kartinizin arka tarafini kazinmis olarak gonderiyorum. Daha sonra, molgamecard.com adresine girip email adresimizle kendimize bir hesap olusturuyoruz. Burada gercekten kullandiginiz bir email adresini kullanmaniz onemli cunku hediye kodumuz belirttigniz email adresine gelicek. Sol tarafta redeem code butonuna basiyoruz ve size gonderdigim kazinmis bolgedeki kodu buraya giriyoruz. Ve rixty hesabimiza 15$ yuklenmis oluyor. daha sonra, portal.nttgame.com addresine gidip npoint yukleme ekranindan rixtyi seciyor ve 15$ diyoruz. ileri okuna tikliyoruz ve rixty ekrani acilinca sol ust taraftan login butonuna basiyoruz. 15$ i ok lediginizde hesabiniza 1200 cash yuklenmis oluyor. Daha sonra, Heman email addresimize girip hediye kodunu aliyoruz. Not: Burda kingdom online icinde bazi hediye kodlari gelmis ama ben kingdom oynamadigim icin bu kodlari kullanmadim. Daha sonra, http://www.nttgame.com/knight adresine girip sol taraftan promosyon kodu aktif et butonuna basiyoruz. ve emailimize gelen promosyon kodunu buraya giriyoruz. daha sonra gonder e bastigimiz zaman promosyon kodunun onaylandigini ve esyalarin bize letter yoluyla ulastigini belirtien bir ekran cikiyor karsimiza. ve oyuna hesabimiza girip letterdan baktigimiz zaman itemleri goruyoruz. Ve islemimiz tamamlanmis oluyor. Toplamda 2800 cash degerindeki itemleri 65TL ye almis oluyoruz. __________________