Arkadaşlar uzun zamandır yaptıgım farmi işlerim dolasıyla artık bıraktım ve farm sistemimi satmakdayım 3 adet hp yatay kasa 1 adet kwm swich 4 lu port(4 pc yi birbirine bağlar ve tek klavye tek mouse tek monitor kullanmanızı sağlar cok kullanışlı yeni urun klavye gecis sistemi) pc ozellikleri 2 adet pc 2 cekirdek -4 gb ram- 2 gb nvdia ekrat kartı- 150 gb hard dısk- 2.90 chz- 1 pc 4 cekirdek -4 gb ram- 2 gb nvdia ekran kartı-150-gb hard dısk-2.90 chz Pcleri ben farm olarak kullandım cok memnun kaldım arastırıp almıstım piyasadaki en saglam fiyat performans acısından en iyi pc ler diyebilirim elektirik tuketimi 1 ay boyunca kapatmazsanız ev faturanıza40-50 arasi yansır pc ler oyunda kasma donma takılma vs kesınlıkle yokdur verilirkende oyunda test edılıp pcleri tek maouse klavye nasıl kullanılır gosterılıp o sekılde teslım edılıcektır kacırılmıcak fırsat ben ekmeğini yedim baska arkadaslarda nasiplensin diye satıyorum vaktim yok ilgilenemiyorum .Ciddi alıcılar ulaşsın fiyat gayet makul bırakıcam ilgilenenler 0531-372-64-25 no dan ulaşabilir __________________