Elimde 2 yıldır kullandığım minik laptop var . pazar icin harika birşey elektrik yakmıyor . ISINMA DONMA yamıyor . Resten res e 2 saat kapatıyorum o kadar . Fakat yavaş kasıyor . Eğer bir şikaetiniz olursa maaştan sonra verdiğim gibi geri alırım. Kefilim pazar icin. Acil nakite sıkıştım bu yuzden satıyorum. Fiyatı 250 tl sadece elden izmir ici satılıktır. (Bir sorun olduğunda 2 tarafında mağdur olmaması icin izmir elden dedim) LG marka. Diyeecekler var letgoda aynısı 190 200 tl ordan alabilirler. Ben knight pazar icin ısınma donma yapmayan daha once 2 yıl boyunda knight gecirmiş bir sıkıntı yaşamamış bilgisayarı satıyorum . wifi ile bağlanıyorum hicbnir şekilde dc olmuyor. (Yeni serwer gelirse satmaktan vazgecerim balıkta 1 haftaya cıkartır parasını zaten bu arada internete giriyor sıkıntısız. ilgilenenler zaten sabırla okuyup anlamıştır ne anlatmak istediğimi. Alacak kişiye hayırlı olsun bol kazanclar. Bu konuyu bu bilgisayardan actım . Bu arada boyle konu acmak yasak mı bilmiyorum. yanlış yere actıysam taşır mı sınız teşekkurler. __________________