Arkdaşlar biliyorum bununla ilgil bi konu acıldı ama ben yinede koyayım dedim Legend III'un gelmesiyle birlikte Capture the Flag eventi de geldi. Acıklamalar Başlangıc Tarihi : 20 Mayıs 2008 Suresi : 2 Hafta Amac : Event suresince 10 adet bayrak toplamak Evente Katılmak İcin 1-Event başlamadan 10 dk once bir yazı beliriyor.Bu yazı belirdikten sonra So-Ok tan kayıt oluyorsunuz. Kayıtlar her 2 saatte bir yapılıyor. 2-Kayıt olan oyuncular arenaya ışınlanıyor. 3-Levelleri birbirine yakın olan oyuncular Kırmızı ve Mavi olmak uzere 2 takıma ayrılıyorlar. 4- Kırmızı ve Mavi olarak takıma ayrılan oyuncular arenadaki canavarları kesmeye başlıyorlar. 5- Kesilen canavarlardan anahtar duşuyor ve bayrak odasının kapısı da otomatik olarak acılıyor. 6-Bayrağı alıp, direğe ceken ekip yarışmayı kazanıyor.Eğer kimse bayrağı cekemezse kazanacak olan takım kura ile belirleniyor. 7-Kazanan takımdaki oyuncuların inventory sine bilet ekleniyor.10 adet bilet olunca So-Ok tan hediye item kazanıyorsunuz. Diğer Notlar - Arenaya girmek icin ; 1-Şehirde Canlı olarak bulunmalısın. 2-Job eşyası (thief-hunter-trader suit) giymemelisin. 3-Stall acmış olmamalısın. 4-Exchange durumunda bulunmamalısın. 5-Herhangi taşıma gerektiren goreve sahip olmamalısın. 6-Bayrağı dikmek icin 5 saniye beklemen gerekmektedir. 7-Eğer mac sırasında Olursen 30 saniye icinde kampına ışınlanacaksın. 8-Ticket kazanmak istiyorsan Karşı taraftaki takımın katılımcıları ile aranda 9 level den fazla fark bulunmamalıdır. 9-İnventory'de boş slot olmassa Ticket kazanamazsın. Canavarlar 20~35Lv arası oyunculara 25 Lv canavar 36~50Lv arası oyunculara 45 Lv canavar 51~65Lv arası oyunculara 60 Lv canavar cıkıyor. ...ALINTIDIR... __________________