Genel Detaylar
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Genel Detaylar
-
02-10-2019, 01:02:25.......:::::::::::::::::ONEMLİ BİLGİLER:::::::::::::................... *Lutfen Tamamını okuduktan sonra eksik veya varsa yanlış yerleri duzeltelim Hepimiz icin iyi olur umarım. __Force Secimi Fire ve Cold ana Skiller ve Lighthing Yardımcı skill seciliyor__ _Bu skiiler haricinde bide force skili var Eurolar gelmeden once değerlendirdiğimiz de bu skillerin coğunluğu mp den alarak hp ye yoğun miktarda donuşturuyor bu da daha cok int carların kullanım alanına giriyordu lakin ben duşuk leveller haric bu force skiilini kullanan hic kimse gormedim hatta bir coğumuz 20-30 lvllerde kullandığımız bu skıllerı res atma cember v.s. ilerleyen levellarda kapatma ihtiyacı gorduk gercekten kullanışlı değildi hemde hic kullanışlı değildi zaten ilk yapılma amacı int carların guildwarlarda arkadaşlarına rest atabilmesi ve hp verebilmesi olduğu bariz ortada ama olmadııı!!!! Joymaxda bu kullanışsızlığı gorduğunden olacak euro guncellemesini getirdiğinde cleric charına şu ankı en kullanıslı buffları ve res v.s. eklemiş hatta clerıc buff ile canı 25k olan glavie gormuştum. _Oyunda En etkili buyu yapabilen Char Warlock pvpde 3 saniye icinde 4-5 adet karabuyu yapabiliyor ve bu yaptığı buyuler cok etkili oluyor bir charın bir kombosu 5 saniye suruyorsa oluyor 10-15 saniye bide mana gidiyor devamlı defans ozelliğini kırıyor ve bunun gibi değişik buyuler. _Gelelim En Onemli KONUYA PVP de Kim Yener ??***** Silroad Online'ın Yapımcıları Grafikleri Ne oranda Guzel Yapmışlarsa Her Charın denge duzeyini de o oranda ayarlamışlar yalnız bu ayarlama goz kararı değil tum detaylar duşunulmuş Bi ornekten sonra Acıklamaya derinlik kazandıracağız Orneğin Biz Hep şunu duşunuruz En yuksek ben vurayım En az da Ben hasar alayım Bizim bu duşunduğumuzu programcılar uygulamaya alsaydı Yeni bir karakter Charın adı warrizard hem yuzde 366 magıcal damage hem 21k hp 21k mp elinde wizard ustunde Armor O zaman weapon secmeye gerek kalmaz Herkes bu carı sececek herkes birbirine benziyecek ve pvpler hic tat vermeyecekti v.s. v.s. v.s. _En son Her charda denge duzeyi oranlanmıştır demiştik,Char neyi daha fazla kullanacak ana vuruş gucu nedir,nerden guc alacak (hp,mp),hangi oranda vuracak (bunu her levede gorduğunuz 3 stat puanı belirler) ve tabi itemler Niye Full int wizard en cok vuran chardır???Cunku canı en az ve savunması en az chardırda ondan, ilk vuransan kazanır Charıdır yoksa str carınların 2 skılıne dayanamaz skilin iyi olması gerekemez hemen yatar *ilk patch geldiğinde meşhur olmuş herkesin ilk 20 level kadar gozbebeği bir chardı 4 levelınde acılan skilleri cinli charlarda 20 levelde acılan skıllerın vurduğu damgelerden yuksekti! *İtemlerin ve statların her carda normal olan ve aynı duzeyde olduğu varsayılarak ______PVP______ olduğunu duşunelim ______PVP______ Kim Yener ? Konuda uste yazdığım programcıların denge ayarlarını denklemsel olarak ayarladıklarını oncelikle bilelim ve şu şekilde duşunelim Vuruş Gucu= MP/HP+defans Ornekleyelim wizard mp si yuksek defansı ve bu oranları en az chardır mp sinin tamammını skilliyle beraber kullanarak muhteşem bir damage verir *Cinli Bazında Carları Acıklayalım Yukardaki orana bakarak; En yuksek damageyi spear verir cunku en az defansa sahip chardır hpsi de duşuktur 2.En yuksek damageyi sword shield verir cunku mp si az ama defansı speara gore daha fazladır(shield) Bu oran boyle gidiyor Gelelim en onemli konuya *****EZELİ REKABET !!!!! BLADER v.s. GLAVİE!!!!! ONCELİKLE oranlara bakıyoruz Glavie blade gore daha fazla damage vurur fakat defansı daha duşuktur pasif skiili sayesinde bir miktar hp daha fazlaya sahiptir Not:Pvplerde En onemli ozellik skilldir ondan sonra item gelir.Bunun ne kadar onemli oldugunu devamında acıklayacağım Şimdi Bu iki Charı Statik ortamda karşı karşıya Getirelim Sonuc = str charlarda defansı iyi değil en iyi olan kazanır * bu pvp de blade glaviye gore daha az vuracaktır fakat glavienin 5 dk icerisinde muhtemlen glavienin en iyi vuruşlarından bi kac tanesi block olacaktır blade bu vuruşları kalkanla karşılarken glavie bunları biraz daha fazla olan hpsi ile cevap verecektir sonucu kafanızda canlandırdığınızda daha net anlaşılır Genel Alıntı :"Blade ne yıkarsın ne de yıkılırsın" Cevap : Blade en az vuran Chardır fakat seri vurur glavienin bi 360 ı bladeın 1 kombosuna eşit surededir.Blade Cok ozen isteyen bir chardir eğer sağlam yapılandıramazsanız yıkılmazsınız ama zor yıkarsınız Blade kullanan arkadaşlar icin *lvl 76 da acılan giant shield 15 saniye boyunca yuzde 34 block oranı verir ki bu oran iyi bir kalkanlar her 5 vuruştan 4 unun kalkanda kalması demektir.Bu da şu demek oluyor PVP yeniden Başladı Glavie Kullanan arkadaşlar icin Glavienin vurduğu stun blade deki uste yazdığımın karsılıgı Int char kullanan arkadaşlar icin Frost Nova sizdeki karşılıktır. PVP de onemli konulardan biride taktiktir.Her chara aynı tip saldırı yapılmaz onerim; Orneğin str str blade glavie karsılasmasında glavieyeye tum komboları sırayla girmektense en guclu tek kombo girilir yatır yapılır ikinci yatır yapılır yatana kadar bu kombinasyon devam eder yattıktan sonra ilk batır ardından hızlıca ıkıncı batıra basılır ıkıncı batır da geldıkten sonra komboya gırmeden tekrar yatır batır serisi uygulanır aynı şekilde cunku en gucluleri uygulamak zorunda sınız karsınızdakı sizin gibi str bi char blade ınt charlarda onerim demon cut blade ve o serideki ile yanınıza cekin ceker cekmez yatır a basın yatmazsa gıant shıeld ve o serıdekı hangı levelı sızde acıksa onu acın nukeyı gectıkten sonra yatır yapın muhtemelen yatacaktır yatmazsa tek en sondakı chaın attacdan en guclu komboyu girin tekrar yatır 2 kere batır kalktı yatır 2 kere batır bu kadar surduyse sizden yuksek leveldir kesinlikle kitabın son onerisindesiniz bence kacın nuke geliyor şaka şaka bu dediğim sizden en az 4 level yuksek ıntler icin gecerlidir ve en kotu ihtimalle yapmanız gerekeni yazdım Charlar Eşittir Sadece Zaman ve Damge faklılıgı Vardır.(kotu char yoktur.kotu yapılandırılmış char vardır.) _Genelde sorulan sorulardan biri Hangisi en iyi Chardır Yeni Char acacam Ne acmalıyım? İlk olarak Kişisel zevk onde gelir bow dan hoşlanan biri icin sword kotu gelebilir İyi Char diye bişey yok arkadaşlar iyi yapılandırılmış char vardır. İş sp bar ve İtemde Ben Bildiklerimi Sizinle Paylaştım ve Gecenin 3,30 da yazımı bitirdim Lutfen Emeğe saygı gosterelim Bu saygıda Bilgi duzeltme ve Paylaşımla olsun ki Birbirimize Yararlı olalım. Hicbir Şekilde (C) Alıntı değildir Kendim yazdım SAYGILARIMLA 651srht (persia) __________________