Silkroadda silk aldım, pre almak icin oyuna girmek gerektiği icin bende bu saatte tibete zor gireceğimi duşunup(asıl charım tibette) başka servera girsem olurmu diye gamesultan canlı yardımında şenol'a sordum. Başka serverda premium alsam kullansam tibette gecerli olurmu diye, o da olur dedi, aynı soruyu daha acıklayıcı şekilde yine tekrarladım emin olmak icin yine olur dedi, bende gittim eosa girdim pre aldım kullandım cıktım, tibete girmeyi denedim giremedi, yani premium tibette gecerli olmamış, bunu gittim aynı kişiye soyledim, silkroada supportuna yazı yazsam olurmu dedim, olabilir dedi, ama şimdi ben yazı yazsam cok uzun surede cevap gelir, siz onun yetkili satıcısısınız, siz bildirseniz olurmu dedim, hicbişey demeden konuşmadan ayrıldı. Anlayacağınız benim 150 silk şu gamesultandaki şenol yuzunden boşa gitti. Anlayacağınız artık yetkili satıcılara bile guvenmeyin, onların yuzunden hata yapınca cozmenize yardım etmiyolar, cevapda vermiyolar, anca satana kadar... Şimdi silkroada ticket atmayı da denedim ama atamadım onuda galiba herkes atamıyor. bu konuda bana anca siz yardım edersiniz, yardım lutfen Aslında cok fazla level kasmamaıştım daha ama 17 lvldım sizce eosa mı geciyim ouğraşmadan ama ne olursa olsun gamesultan'ın bana yaptığı cok buyuk bi ayıptı, yada yardımınızla charı kullanmadan, silkroad supportuna ticketmı atiyim? __________________