cok komik bir fıkra:)
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- cok komik bir fıkra:)
-
02-10-2019, 00:54:51ETMEZSEN ETME Assasin Hasan, bir gun ağacın altında namaz kılıyormuş. ( /GREETING1 ). olmcta bulunan başka bir Gabak kafalı warriorda onu izliyormuş.Namazını bitiren Assasin Hasan daha sonra namazının kabul olması icin Allah'a dua etmeye başlamış. -''Allahım sen namazımı kabul et." olmctaki gabak kafalı warrior: - "Etmem", diye cevap vermiş. Assasin Hasan sinirlenmiş sinirden daggerları +8 yanmış yılmamış Assasin Hasan tekrar tekrarlamış: -''Allahım sen namazımı kabul et." - "Etmem." Assasin Hasan'ın şaşkınlığı iyice artmış bir ara durumu GM'ye soylemeyi duşunmuş. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş.olmctaki gabak kafalı warrior tekrar: - "Etmem." deyince Assasin Hasan sinirlenmiş - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım." demiş. BENDE BİLMİYORUM Assasin Hasan abysse giderken colde karşına Priest Ekrem cıkar ve tanışırlar. Dupeden hackten konuşurken : -Gel seninle birbirimize bilmece soralım, der. Once ben sorayım, bilirsen ben sana 1gb veririm. Bilemezsen 10gb alırım.Sonra sen bana sorarsın, bilirsem10gb alırım, bilemezsem 1gb veririm. -Tamam, der sor bakalım. -Soyle oyleyse: Uc ayaklı boss nerede yaşar? Priest Ekrem duşunur , bilemez : -Al 10gb'yi.Şimdi ben de sana aynı soruyu soruyorum:Uc ayaklı boss nerede yaşar? Assasin Hasan, hic duşunmeden, aldığı 10gb'yi geri verir : -Al şu 10gb'yi.Ben de bilmiyorum. der... Oksuz Warrior Ve 00.. ın kızı Evett Bir Varmışş bir yokmuş 5k yı kim bulmuş da trade ye koymuş.. gunlerin birinde oksuz warriorumuz yine her zaman yaptığİ gibi maradon şehrinin sokaklarında 5k isteyip dolanıyormuş.Bir gun kecoon dan kekuri duşururum diye deniz kenarına kecoon kesmeye gitmiş.Ve orda 000000 ın kızı priest İ gormuş..İkisi goz goze geldiğİ anda şimşekler cakmışş yer yerinden oynamış.Worm den kristal duşmuş...Warrior la priest cıkmaya başlamışlar..Warrior akşamları arena kapısının onunde yatar maradon kapısının onunde uyanırmış...Yine gunlerden bir gun iki sevgili dolarşırken 000000 kızının ustunde plate bile olmayan bir warriorla fingirdeştiğini gormuş uff lemiş puff lemiş...Warrioru yalnız bi arada yaakalamış...Ona Kızımı bırakmak İcin kac coins istediğini sormuş!Onurlu warrior ise NAyır Nolamaz bizim aşkımız coins ile satılık deildir demiş.00000 buna cok kızmış clan adamları ile warrioru bir guzel pataklamış... Warrior Sevgilisi ile ayrılma kararı almış.Sevgilisiyle buluşup ona.Biz ayrı serverlerin charlarıyız.İlişkimiz buraya kadarmış demiş...000000onları birlikte gorunce hala birbirleriyle ilişkileri olduklarını sanmışş!COk kızmış ve Warrioru arkadan shardlarıyla oldurmuş.... Ama hikaye boyle bitmemiş.Guzel priest Rezzer olmuş ve warrioru diriltmiş.Birlikte yine Aşk yaşamişlar.Beraber Troll slotunda otururken 00000 onları gormuşş!Ve peşlerinden kovalamış...Warrior la priest ise F9devil amcalarına sığınmışlar...f9devil 00000 yatırmış..Oksuz wariora da 1set shell almış .. İki char mutlu mesut yaşamişlar.. Char lar ermiş muradına biz cıkalım tadına... __________________