Bu yontemi tesadufen başımdan gecen bir olayla keşfettim. Aslında eminim biliniyordur. Ama yinede sizlerle paylaşmak istedim.... Aslında yontem cok basit kısaca ava giden avlanır misali thiefleri avlamak... Pusu nedir nasıl atılır eminimki biliyorsunuz ama yinede basitce bir anlatım yapayım. Kısaca pusu atmak bir grubu bir yol uzerinde bir yere cekip hakim noktalardan saldırıya gecip direk avlamaktır.... Gelelim başımdan gecen olaya ve sonrada taktiğe... Oyuna ilk başladığım donemlerdi hani bazı gorevler vardır bir yerden bir yere yuruyerek gidilir. İşte oyle bir gorevde trader olup gidiyordum. Tabi tek yıldız yuksek lvli ama karakter olarak ezik thieflerde taciz ediyordu. Onlardan kacarken bir anda bandit kalesine geldim. Peşimde 3 thief bir anda 5 hunter cıktı ve tabi bunları avladılar sonra o arkadaşlarla ahbap olduk. O anda kafamda taktiği geliştirdim. Şimdi arada yapıyoruz... TAKTİK NASIL YAPILIR.... Biliyorsunuz oyun uc meleğin yapılmasıyla ilgili. Tabi belli kuralları ve halk ağızıyla raconları var. Malum thief yani eşkiyada olsa... Birincisi tek yıldız trader garibandır. Gariban kollanır ama nedense bazı karakteri zayıf adamlar o kişilerin oyununun icine etmekten zevk duyarlar tabi bizimde sinirimiz oynar. 20 lvde bir trader 70 ustu ama karakterce ezik bir thiefe birşey yapamaz o tihefin de uğraşması ayıptır... Ama yaparlar. Adice taktikleri cevrede ne varsa topalmak sizi oldurtmek ex kaybettiğiniz zamanda genelde veledlik yaparlar. Kufur ederler. Bunlar actır cunku anca gucu size yeter. Dengini goruncede aga cekip ********* ederler. Diğer taktiğide sizin biraz onunuzden gidip makina thiefi cıkartmak olur... Tamam sonuncta bir oyun ama herşey kuralına gore olmalı.... ARTIK BIKTINIZ ve OYUNDA CEVRENİZ VAR.... Once gerekli malzeme 250 gram un, iki yumurta napıyorum ben ya bir anda yemek tarifi sunuyorum sandım. Neyse şaka tabiki bu iş icin biraz yuksek lvlde canı sıkılan hunter arkadaşlar lazım onar nasıl adice taktik yapıyorsa sizde biraz oyle yapcaksınız amac ders vermek cunku bire karşı 6 kişi dalar ve dediğim gibi sonuc alınırsa inanınki o kişi birdaha tihefliğe bile toğbe eder hatta hacca bile gider sizde buyuk sevap kazanırsınız... Dediğim gibi bu iş icin bolca hunter gerekli. Harita uzerinde tenha sağlı sollu tepelik yerler vardır bu hunter arkadaşlar o tepelerin hakim noktalarında gizlenecek. Birtanede resser ozelliği olan arkadaş.... Şimdi once bir kac trader ile kervan yapacaksınız yine sayıca cok olun aranızda birtane yuksek lvlli arkadaş olsun olurda taktiği uygularken anlatacağım şeyi uygularken size yardım edecek... Traderler tek yıldız olcaksınız. Cunku bu taktikte mal goturmek yok amac pusu atıp eğlenmek. Hatta mumkunse hayvanlarınıza mal bile almayın. Alsanızda bir tane birtane alın tum kutulara bir tane mal koyun. En guzeli bir kişi mal alsın biri almasın yine biri alsın biri almasın. En fazla gidecek para stall yani deve parası ve mal icinde bir iki bin gold.... Dediğim şekilde once hunterlar mevzileniyor. Sizde yani traderlarda once bi şehir icinde tur atıyorsunuz mesaj belli biz aptalız bizi soyamazsınız gelip soysanıza der gibi ve kapıdan cıkıyorsunuz. Acele etmeyin oyalanın arada yaratık kesin ama skill atmayın unutmayın uyandırmadan. Mumkunsede npc thieflerini kesmeyin veya cok uzun surede kesin bir sure sonra bu ac dediğimiz thiefler takılacak peşinize. Npc thieflerini kesmemenizin sebebi takılınca yem bırakmak icin takılanlar sizi takip etmeye başlayınca goya npc tihefi hayvanınız kesmiş gibi malınızı yere atın o ana hemen toplayın sizi iyice ezik sansınlar belki mesaj bile atarlar gelin keriz var diye... Sizde ufak taciz edin chatten ağbi biz tek yıldızız bizi soyma seni keseriz eziksin ayıp sana diyin. Ama ezik gibide davranın kucuk yaratık kesemiyor beni nasıl kessin diye duşunsun... Bir sure sonra yavaş yavaş pusu mekanına doğru cekin. Pusuya girdiği anda hunterlar ava başlasın. İlk anda ex kaybından thief kalkmaz şunu yazın ezik gordun şeyini... Hani bahsetmiştim bir tanede resser işte o arkadaş şimdi devreye giriyor. Yerdeki thiefi kaldırsın hunterlar yine kessin ne olduğunu anlamadan bir anda 7 kere kesilecek.... SONUC.... Bu taktikle eğlenimş olcaksınız o tihefte dunyayı tersten gormuş olcak belkide sizin sayenizde adam olcak ve doğru yolu bulcak... Varsa eksiklerim tamamlıyarak bu taktiği geliştirelim... HEPİNİZİE İYİ EĞLENCELER DİLERİM..... __________________