Evet arkdaşlar bn ecsroya 2-3 gun once başladım. 42 lvl bi char yaptım. Onceleri pek dikkat etmiyodum ama chardan cıktım yerden cok farklı bir yerde oyuna giriyordum. En son bu gece girdim. Oyundan cıkarken hotan stablede kendi belirledim ozel bi yerde cıktım girdimde stable npc sinin tam onunde oyundaydım ve 180m kusur m para vardı girdğimde ise 170m para vardı. Sonra Nod 32 yi indirdim pc yi genel bi tarattım. ve ŞOK oldum. ECsro setup unun icinde trojen vardı ve windows c sistem32 ye girmişti virusu biraz inceledim ve butun online oyunlarına giriş ID nizi PW nizi kayıt eden bi virustu. Hemen sildim acaba indirdim setupun icine mi trojen atmmışlar dedim erinmedim 1-2 bilgisayara 3-4 tane yeni setup buldum indirdim ve hepsinde aynı virus vardı... Hatalı olabilirm belki indirdim yerlerde trojen atmış olabilirler ama siz yinede setuplarınızı pc nizi bi taratın. İsro daki charımdan da oluyodum az kalsın Zaman ayırdınız icin tşk ederim Yardımcı olduysam replerinizi esirgemeyin : ) : ) __________________