[IMG]http://img159.**************/img159/8445/lksosumamabusosunnxdddgl1.jpg[/IMG] Evet Hikayesiz olmaaaz NooBun SoSuN'u Bir gun Chi in tombda gorev yaparken acmış radyomu Tarkanı dinliyorum(Başka kaset yok).Bu sırada Şarkıyla coşmuştum Ve o da ney kestiğim canavardan ilginc bir item duştu kutusu sarımtrakıspanak bir renkdeydi... Tabii benimde elim armut toplamıyo kutuyu gorur gormez anladım ve hemen kaptım kutuyu Alıp inceledim bu bir sos du Ama fazla dikkatsizmişim Cunku seal of star değil seal of sun yazıyordu arkıma sordum ve onun sosun olup sosdan 3 kat daha değerli olduğunu soyledi ben tabi heyecandan 2,5litre gazozu bitirmiş elllerim titrek bir şekilde foto aldım resmide biraz boyadım tabiki ama itemle oynama yok tabiikide Ve kestiğimde lvlim daha henuz 10du bende inanamamıştım yusuf abim(bordoyurek) Bi msjında karakter şansına bağlıdır itemler demişti.. benim bu actıgım chardada zırt pırt kaliteli blue itemler duşuyordu ama caktırmadım ve bu gun SOSUN duştu ve inanamadım demek benim charımın sansı yuksek Nazar değmez inş. Nazar boncugu simgeside bulamadım ama İşte boyle .... Bu arada item kac pangırdan gider bi yorumunuzu gorelim Soyle 1m flm edermi dersiniz SOSUN bu yani oyle 500kdan satmam ben sosuncugumu __________________