forumdaki ECSRO konusu biraz eskiydi bende yeniledim sago bunu ust konuya kopyalarsa sevinirim oncelikler ecsro private bir serverdır ancak oyle sacma sapan turden değil gayet duzgun bir işleyişi var. Şimdi biraz bilgi vereyim skill lvl 70 ancak bazı skiller 90 a kadar uplanıyor mars berserker arrow el yakmaları vs.... ROC dağı ve DEMON uniqe bulunmaktadır. oyunda drop exp sp item ve para 10 kat fazla gelmektedir sos droplarının maşşalahı var sun dropu da nadir olmak uzere duşmekte 3 server vardır ECSRO(public) ECSROfembria ECSROVIP publlic ve fembria giriş ucretsiz olup serverin her saati rahatlıkla girebilmektesiniz. vip account ucreti 20$ olup size 1 seferlik 300 silk hediye ediyorlar. gerekli linkleri vereyim www.ecsro.net RECISTER ACCOUNT herturlu yardımı alabileceğiniz oyunun yonetimsel forumu yanlız bu forum geyik amaclı değil sadece sorun cozme ve duyuru uzerine zart diye konu acıp post atamıyorsunuz. FORUM DOWNLOAD GAME CLIENT AUTOPOT Herhangi bir yardıma ihtiyacı olan arkadaslar icin 7/24 pm atabilirler Ben VIP te oynuyorum. +replerinizi eksik etmeyin. __________________