Soyulmamak istiyorsanız bakın ONEMLİ !!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Soyulmamak istiyorsanız bakın ONEMLİ !!!
-
01-10-2019, 23:50:20Yeni nesil char koruma tekniği.. Oncelikle Merhaba arkadaşlar. arkadaşlar yanlış anlamayın char soymayı anlatmıyorum soyulmaktan nasıl korunulur onu anlatıyorum. Charınız nasıl calınır (soyulur) ve korunma yontemleri nelerdir. 1.Cookies exploid yontemi. Cokkies yontemi hacker diyebileceğimiz insanların kullandığı yontemdir. Peki nedir bu yontem; mesala joymax'ın global sitesine girdiniz. kullanıcı adı ve şifrenizi girdini. Joymax sizin bilgisayarınızda sizi tanıyabilmek icin bir cookies bırakır. cookies(Cerez) ve bu cookies sizin login bilgileriniz criptolu bir şekilde saklar. Hacker nasıl calar?; Hackerın yapması gereken tek birşey vardır. Sizi kendisinin belirlediği bir Link e tıklatmaktır. Bu mail yoluyla gelebilir vs.vs. Bu link e tıkladığınız anda hacker'ın kendi Server'ında sizin cookies bilgileriniz kopyalanır. Bu yontemi adı XSS dir. cookies criptolu dedik hacker nasıl olacakta bu criptoyu cozecek. cok basit; hacker kendi loginine bazı ozel programlar yardımı ile sizin loginmiş gibi giriş yapar. ve charınıza girir. Bu yontem hicbir Silkroadonline Fan veya bilgi paylaşım sitesinde yayınlanmadı. 1. korunma yontemi. Bu saldırıdan korunmak cok basittir. Silkroad veya joymax ın global sitelerine login olduktan sonra işiniz bitene kadar başka sitelere girmeyin. işiniz bittiği anda iexplorer sayfasından araclar/internetsecenekleri/ayarlar/dosyaları goruntuleye tıklayıp onumuze cıkan pencereden tum not pad yani uzantısı .txt olan tum dosyaları silin. ayrıca sro_client inde cookiesi mevcut oyundan cıktıktan sonra tekrar bu işlemi yapın. 2.Exchange yontemi ve korunma yolları. Nasıl oluyorda Exchange den char soyuluyor. Exchange kabul edilen bir karakter diğer karakter ile bir bağlantı yapıyor demektir. Yani ozel yontemler sayesinde hacker vea lamer karşı tarafın Ip no sunu goruyor. Ip no ya saldırıda bulunuyor. diyeceksiniz bende antivurus var guncel en iyisi olmaz arkadaşlar portlarınız acıksa ne yaparsanız yapın saldırının onune gecemezsiniz. 2. korunma yolu;Exchange'leri kabul etmeyeceksiniz veya ettiniz korkmaya gerek yok hemen başlat calıştıra geliyoruz. cmd yazıp entera basıyoruz. @echo off echo ipconfig /flushdns ipconfig /release echo Ip ipconfig /renew exit bu komutları giriyorsunuz. IP no nuz değişiyor. ayrıca modem ayarlarından portları kapatmalısınız. 3. Truva atları; Bunları hepimiz biliyoruz. Fakat bilinmeyen bir nokta var adı ustunde yeni nesil. Criptolu truva atları var. yani bunları antivirusler tanımaz. nasıl calışır. kodlar criptoludur. yani şifrelidir antivirus bir anlam veremez. criptolu truva atlarından kurtulma yolu symantec şirketinin internet secrutry programını indirip kurmak ve izinsiz mail gonderimini yasaklamak nod32 de bu varmı bilmiyorum. bu korunma yontemi trojeni yeseniz bile sahibine mail gonderemez trojen yani etkisiz kalır. 4. Loader. "Loader'i tarattım bişe yok" diyorsunuz. peki nasıl charlarınız soyuluyor. O kadar emek boşa gidiyor. Loader sro_client editler. yani sro_client.exe dosyanızı assembly da editler. ee ne olur. diyorsanız. yeni nesil hackerlar. senin kullandığın loaderin aynısını kullanır. 1. yontemde anlattığım gibi loader Cookies bırakır bilgisayarına hacker nokta atışı ile bu cookies i calarsa chara girebilir. Bu yontem cok zor ve nadir bir yontemdir. sadece bu yontemde ihtimaller soz konuşudur. Yinede kullanmayın bence. 5. Ufak bir yontem daha; şifrenizi ve kullanıcı adınızı girerken ekran klavyesinden girin.ekran klavyesi=başlat/programlar/donatılar/erişim kolaylığı/ekran klavyesi... Benim amacım char soymayı oğretmek değil sadece korunmayı oğretmek. diyeceksiniz neden char soyma yontemlerini anlattınız?. hangi yontemleri kullandıklarını soyleyip nasıl korunacagınız anlattım. Ben sadece cookiesleri silin, exchange kabul etmeyin, loader kullanmayın deseydim kimse dikkate almazdı konu cıplak kalırdı. Hakettiysem + rep __________________