MoViA ile ®oPo®aJ!!!...!!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- MoViA ile ®oPo®aJ!!!...!!!
-
01-10-2019, 23:46:37evet arkadaşlar oncelikle bu konuya baktığınız icin teşekkurler şimdi size ®oPo®aJımı sunuyorum ii eğlenceler muhabir: M movia: Mo kameraman: K M: oncelikle s.a birader işler nasıl ?? Mo: a.s işler kara borsa kimse gelmio kafamda cay bahcesi actım mantarlanmış kimse gelmio M: bizgeldikya bize ordan iki ayran solede icek K: ayranlar benden ayranlarını icerler movianın yanına belediye gelir ve kafassındaki ağacları suklarlar sonra giderler M: eee siz eskiden ne işle uğraşıyordunuz?? Mo: emekli devlet memuruydum maaş gelmiyince bıraktım M: peki ananız babanız ne iş yapar ?? Mo: anam ev kadını babamda sro daki stable ci[atcı] M: wayy bea demek siz ailecek srokolik siniz Mo: evet aynen ole kocum! M: sizi sro daki en noob [ezuq] monster olduğunuz soleniyo doğrumu??, Mo: lan sen kime ezik dion lol.Anandır ezik M: kes lan şimdi gecirecem kafana bıcak ları susacan Mo: hmmmm ole ole sallama biyerinden M: bak sus diom cağırıcam party suscan Mo: getirlen hepinizi keserim olm benim arkamda GM var M: başlatma gm den şimdi Mo: ole diosun gel vs yapak M: bana uyar ama sonra sosum duştu ananım kollarına koşma bahce kuzusu Mo: ahahaha cok komiksin M: la varya bittin olm sen muhabir movia nın userine atlar ve buyuk bir vs olur mehabir olur Mo: hahahaha eziğe bak ahahahahahaha sonra tekrar yerinden canlanır o sırada 64+ bir arkadaşı gelir elinde +5 som poleramla sona bir combo ceker etrafdakiler şaşkın şaşkın bakarlar ama muhabir hic bir şey olmamış gibi evine gider eee haketdiysek +rep verin guzelmi olmuş yorumlarınızı bekliyorum __________________