[img]http://img158.**************/img158/6480/sro2007082401355864ni1.jpg[/img] Arkadaşlar gece saat 2 Ve tg bekliyorum birde ne goriyim tg beklerken cerberus cıktı kayıt downhangda bi gidem dedim cerberusa hemen retrun cektim ışınlandım ışınnlandım Gittim İstanbula [tabi bu arada zaman geciyor] Sonra İşte Koyuldum Cerberusu aramaya koyuldum aradım taradım Yok Forest dusku 2 3 kere Aradım yok desperado hille baktım yok ala ala koşelerdemi acaba Diye koşeleri aramaya başladım bu kestiğim Haritaya doğru bi gittim hava karardı birden Urperdim ustteki haritaya Baktım Mor Nokda :P Tekim Cerberus tek Dolaşıor.... Birde Bu serwer wenicede yani duşunun Ki Wenicede Unique Kesmek eşşeği Sudan Getirmek kdr Zor anlayan anladı Tekim Tek Tek daldım daldım Baştan sona Kadar ben kestim Oldurdum Hala Kimse Yok Sanki Herkez KAyboldu Hic Oldurdum oldurduğum yerde Bekledim 5 dk kimse Yok kimse Gelmedi ama yuksek lwl Tanıdıklarım.... Dior neerdeydi Bizde Arıyoduk olmeyince Geldik arıyoduk Dediler limanın Altında Dedim Ama anlamadılar Herhalde Duşunun Cerberusu Keserken _YILDIRIM_ sohbet ediyordum adam 73 lw pure int wenicede bilenler bilir işte olay Bu gece gece macera Yaşadım bu lwlle 2 cerberus (2side gece 2 de :P) bitane Tiger Girl Oda Oğlenleyin saat 1dee Ama char şimdi 46 lwl oLdu bunu keseli Yaklaşık 2 Hafta oLdu oLay :bu yorum pls... __________________