Arkadaşlar biliyorum hepiniz tek tıkta nasıl girerim diye merak ediyorsunuz. Ama bu konuyu acmamın sebebi yok 60% yok yuksek yok tekte girersiniz diyenler. Bu başlığı kullanma sebebim ise sroya tekte giremezsiniz yazsaydım kimse bakmazdı bu yazdıklarımı gorup hemen cıkmayın cunku gercekler burda yatıyor....... Bakın sozum o yok 90% 100% yok girme şansınız yuksek diyenlere milleti boş yere kandırıp durmayın. Silkroad'a sadece iki yolla tek tıkla girilir. 1: Premium yani min. 150 silk karşılığında alınan premiumdur. 1 ay boyunca sadece premiumu aldığınız cara tek tıkla girersiniz. 2: Serverınız orn: (alps, phoenix, mercur vs. vs) check olduğunda yada oyun komple check olduğunda . Bundan başka oyuna tekte girme gibi bidurum soz konusu değildir . Ha şundan eminimki 1500% salaklar gelip burda fikir vercekler. Bende o salaklara diyorum ki; madem oyle bnm serverım phoenix(new) sen yaz bura nickini gel yanıma dediğim zaman serverın 0% girme olasılığı olduğu bi zaman da tekte gir 96 lık carımı sana vermezsem burda yemin ediyorum ******** oluyum tum frmtr halkının onunde ha yok giremezsen sen ver carını. Hadi bakalım o foruma sacma sapan konu acan arkadaşları bekliyorum. Var mısın iddaa'ya? __________________