ALINTIDIR.....
Oncelikle bu konuyu acıyorum cunku aşağı yukarı bu char yapılandırması hakkında bilgisi olan pek Silkroadcı yok.. Neden sizde oğrenmeyesiniz ki sizin gavurlardan ne eksiğiniz var nese anlatım bolumune geceyim..... Oncelikle bi char acıyoruz sıfırdan kesinlikle elimize alıcağımız silah ya spear sınıfı olacak ya da sword sınıfı olamalıdır... statları + 2 int + 1 str veriyoruz hic aksatmadan ve değişik statlar vermeden bu statlar verilmeli.. Genellikle bu charlarda el yakma "light" olarak acılır tercihinize bağlıdır isteyen cold, fire da acabilir ama onerim light niye derseniz onunda acıklaması gelicek.. El yakma olayıda tamamsa Skillere gecelim en onemli ve Sp farm gerektiren bolum burasıdır... Skillerimizi Spear kullanıyorsak Heuksoul, Sword kullanıyorsak Bacheon olarak vericez... Sonrasında kesinlikle Bufflarımızı en ust seviyede tutmalıyız bu şart ve 30 lvl olduğumuz zaman nukleri kesinlikle acmalıyız zaten film burda kopuyor beyler neden derseniz artık hem Spear & Sword' umuzun Heuksoul & Bacheon Skillerini kullanıyor ve nuk atıyor olacaksınız.. şimdi diyiceksiniz ki nukler cok zayıf vurmaz mı hayır vurmaz cunku başında da dediğim gibi +2 int veriyoruz ve mag. attackımız orta derece oluyor dolayısıyla nukler hatırı sayılır dam.lar veriyo ve bunun ustune + 1 str eklediğimiz zaman neden heuksoul skillerimizi verdiğimizi umarım anlamış olursunuz... demek istediğim +2 int ile hem spear&sword'un mag. attack bolumunu kullanmış, + 1 str vererekte Pyh. bolumunu kullanmış oluyoruz.. bu arada +2 ınt el yakmanızında gucunu cok yukseltir mag. gucu verdiği icin.. Coğu kişinin aklında oluştuğunu tahmin edebiliyorum "yaw bu char pvpler de hemen yatar hocam??!!" genellike herkes pvplerde cok guclu olmak ister işte size bu noktada tavsiyem şudur; Spear char acıp Heuksoul bolumunun sonunda ki HP artıran sabit skillimizi de acamamız gerekir bu gercekten cok iyi bir avantajdır ve bununla beraber itemlerinizde + ınt ve + str bulundurmayı sakın unutmayın... Hepsi bu kadar Beyler bu char yapılandırması dandik olsaydı sizinle paylaşmazdım inanın bana.. hele ki birde spear kullanan hybird charlar 58'de ki 2'li aptallaştırma skillini actıkları zaman karşısında duracak char tanımıyorum ben (pvp esnasında genellikle onden nuk atılır [skill olarak tek nuk acmanız yeterlidir] hemen akabinde kalkıp kafasına vurma ve ya geri tepme skillini basmak yeterli, bu kombinasyon kendi lvlnizde herhangi bir charı rahatlıkla yatırır).. Hala bu yapılandırmaya kanı ısınamayanlar icin şunu soylemek istiyorum; Duşunsenize bi Full STR char bile Full İNT char karşında 3-4 nuke duramaz, Full İNT charlar icin STR'yi karşılaştırmıyorum bile Ve siz bu bağlamda bir char yapılandırdığınız zaman bu iki avantajıda her yonuyle kullanabiliyorsunuz, şimdi baştan bi değerlendirin sizce hangi char hem sağlam bir nukenin hemde sağlam bir heuksoul skillinin karşısında durabilir.. Biliyorum cok uzun bir anlatım oldu ancak coğunuz bole bi yapılandırma hakkında bilginiz olmadığı icin detayına fazlasıyla girdim.. Umarım bu anlattıklarımı yeni charlarınızda uygularsınız inan ki pişman olmayacaksınız amacım turklerinde sağlam charlara sahip olmasıdır.. Bu konunun bir sure boyunca "Ust konu" olmasını rica ediyorum, bilgisi olmayanların faydalanması icin. Teşekkurler.. ALINTIDIR.....
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Hybird Char Nasıl Yapılandırılır. Nelere Dikkat Edilir...