Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi benim icin buyuk bilenler icin kucuk bir sorunum var. Adı size yabancı değil kendisi DC olur. Silkroad'u yaklaşık 2 yıldır oynuyorum, Greece server'ının yeni acıldığından beri. Oyun hakkında hemen hemen herşeyi biliyorum. Eski sistemimde 3 - 4 gun oyundan atmadığını bilirim ama yeni pacthler geldikce eski sistemim oyunu kaldırmamaya başladı bende sırf bu oyun icin yeni pc topladım. Yeni pc ilk geldiğinde ethernet calışmıyordu aldığım yere goturdum servis icin sonra yapılı halde geri geldi ve sorunun card readerin anakartta takılı olduğu yerden kaynaklanıyormuş anakarrta card readerin yeri değişince sorun duzelmiş (boyle bir şeyin olasılığı warmı onu da soruyorum cakışma olayı filan). Eski pc warken neti kendi evimden kullanıyordum yani sadece ben kullanıyordum şimdi ise oturduğum apartmandaki bir komşumdan kullanıyoruz ve toplam 5 kişi kullanıyoruz. Oyunda sorun yaşamamak icin ne gerekliyse pcme kurdum hemde defalarca format attıktan sonra ve hala max 1 - 2 saat sora DC yiyorum ve cok sinir bozucu bi durum 3 gundur exp im 78,00 78 lv ve hala 79 lv olabilmiş değilim. PCmde frame network 1.1 2.0 3.0 3.5 DirectX 10, tum driverlarım son surum ve guvenlik duvarından da gerekli izinler verilmiş kısacası DC yememek icin alınabilinecek tum onlemleri aldım ve hala DC DC DC. Bana kullandığım netten kaynaklandığını soyliyeceksiniz biliyorum ama başka net olan yerlerde de denedim ve yine DC. Buda benim pcm ; Asus DDR3 anakart Asus EN8800GT 512 MB 256BiT ekran kartı Gigabyte 4 GB 800 mhz ram Core2Duo 3.00 işlemci Sırf bu DC yuzunden pc den ve oyundan acayip bir şekilde soğumuş durumdayım lutfen bu konuda herhangi bir ufacık bile olsa bilgisi olan benimle paylaşsın sorun cozumunde emin olun KARŞILIKSIZ KALMICAKTIR. Başlığı ilgi cekmesi icin oyle yazdım surc-u lisan ettiysem affola herkese şimdiden teşekkurler. __________________