bu olay başımdan geceli 3 saat kadar oldu yeni charla 38 oldum dw da dolaşıım dedim bi thief gordum giydim hunter ı kestim fln ekşın doluyum herneyse sonradan farkettim alttan ozel mesajlar fışkıro abi lutfen abi geri verirmisin bu abimin adamı beni oldurur fln die kendi kendime noluo lan bu ne dedim adama ne diosun yav nooluo dedim adamda abi dedi bi tane adam vardı dedi bana gel silahını + 9 yapalım dedi dedi bende tamam dedim dedi bi yazı geldi kabul ettim dedi knighttaki gibi partymiş dedi uzaklaştı silahını yere at al dedi dedi bende yere attım tam alıcakken senin ismin yazan tavşan silahı aldı dedi sende ordan geciyodun abi nolursun ver abim beni keser gizlice girdim zaten dedi bende ulan ne zırlıo bu yaa dedim veriyimde gitsin dedim bi baktım o ne lannnnnnnnn level 64 +5 full blue sos glave azım acık kaldı ulan dedim ben bunu vermem blade den glave e donerim ilerde kullanırım lan dedim ama bi an o dolondırıcılara ettiğim kufurler aklıma geldi benim bunlardan farkım olmaz dedim verdim gitti ama cocuk defalarca teşekkur etti cıkarkende başlarım silk roada ben knightıma devam edecem dedi cıktı EDİT=pofuduk u (tavşanı) daha bugun aldım herif ilk gunden işe yaramaya başladı __________________