abi şimdi başıma gelen bi olayı anlatıom sizin de gelirse benim yaptıımı yapmaın. Jangandan Donwhanga kervan cekmiştim gaza geldim jangana da gidiim dedim. 1 yıldızın sınırlarını zorladım hepsi 45 tane 1 yıldız kaldı ben de buna hayran kaldım. tam jangana gidiodum yeohaları da aştım sadece manyanglar war +20 serseri halil die bi herif heralde murderer olmuş benim deveye Alt+Click ile dalıo ben de gebertiyim herifi ex bişey gelir dedim adam yuksek level olmadığından bende tek uzak saldırı Shock Lion Shout war onu cekmek icin adama gidiom o kacıo sonra tam wurdum adamın offender gitti ben offender oldum nasıl iş bu joymax adam da fırsatı buldu deveye dalıo. jangana kacıom da arkadan tifler de gelio adama bişey olcak katil olcam die tiflere dalamıom o kadar bekledim bitmedi o adam vurunca 2 dk'da bitio ben 6-7 dk bekledim bitmedi nese ki towna girince gitti herif de yanımda bitmiş nooldu die soruo abi Joymax cok ***** bi firma olduunu gosterio en azından offender cezalarında __________________