Artık cok dikkatli olmalıyız bu ne yaww :@:(:@
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Artık cok dikkatli olmalıyız bu ne yaww :@:(:@
-
01-10-2019, 23:32:22Ben Persia serverında oynuyorum ve başıma şoyle bir olay geldi: Elixir satıyordum adamın biri istedi şel dedi ben de heralde protector dur diye getirdim ama yeterli parası yoktu +3 blade versem olurmu dedi bende olur dedim neyse koyduk trade e ok dedim o da ok dedi aproovve dedik ama sonra bi baktım bende blade fln yok ama işin garibi adam bilinen ok demeden cekme numarasını yapmadı.O ilk ok i dedikten sonra yani malın ustu mavi renk olduuda blade ordaydı ve approve demeye yani son saniyeye kadar da blade orda kaldı ama sonra hicbişey gelmedi ben de elixirimden oldum.Yani dolandırıcılar coğaldı siz de dikkatli olun.Acaba nasıl yapıyor bunu? Adamın adını veriyim Persia serverında: _CRaYz_TuRk Bu adama ve diğer insanlara da dikkat edin mal trade i yaparken ama o adam nasıl beni kazıkladı ben hala anlayabilmiş değilim en azından siz kazıklanmayın. Onemli Not: Ben bu konuyu bazıları gibi (kazıklandım) zararımı birilerinin odemesi icin dilenmek amacıyla acmadım benim amacım sizinle bunu paylaşmak, nasıl olabileceğini tartışmak ve sizi de uyarmaktır. Hepinize İYİ OYUNLAR __________________