Merhaba arkadaslar sınıfta sro oynayanlar olarak boyle bise dusunduk we yazdık daha onceden werildi ise kusurumu bağışlayın(Verilgini sanmıyorum ama ) Gelelim Bomba Cumlelerimize !!! Exp'in olim kas beni Pot'un olim bas beni Herkese STR veriyorum, sana INT verim Item'in olim duşur beni Jewel'in olim topla beni Skill'in olim upla beni Kokoru olim zehirle beni Eziq olim yatır beni Staff olim buffla beni Nuker'in olim blockla beni Critic'in olim yatır beni Herkes Kokoruya dalar sen bana Champion party olim yatır beni Giant'ın olim item dusur bana Pro olim giy beni Atın olim koştur beni Manyang'ın olim doğra beni Itin olim koştur beni Maymun'un olim goldla beni Skill'in olim ac benii Jewel'in olim kırdır beni Ice'ın olim dondur beni Fire'ın olim tep beni Light'in olim titret beni Thief'in olim cal beni Kervan'ın olim caldır beni Free taxin olim kas beni Lw'in olim arttır beni Uruchin olim cek beni (clkpln ) . . . . . . arkadaslar daha bulursak eklicem begendi iseniz lutfen yorum yapınız eksik we ya yanlıs gelen kısımları lutfen bildiriniz (bu ilk calışmamızdır tabiki kusurlarımız olacaktır her turlu eleştriye acığız ) iyi Forumlar __________________