evet bugun 3 konuğumuz var biri lord yarkan-mangyang ve demono once mangyang muhabir:evet oyunun en ezik canavarısınız mangyang:evet eziğiz ama olsun adamlar bizi bulmuş napalım kısmet muhabir:ama şiz samadansınız sizi yaksalar oh hic umrunuzda değil galiba mangyang:ne umrumda olcak kardeşim gelsinler kessinler napayım zaten bizden duşecek olan tekşey var muhabir:nedir? mangyang:item olarak 1 lvl lik 5 gold etmezler noldun muhabir:ama daha dun icinizden birinde sos duştu mangyang:eee oda bi enayi almış sosu oleceğini bilmiyo cıkmış yola noolsun kesmişler muhabir:şu anlınızdaki şey nedir? mangyang biz samandanız ya işte oda bize can veriyo yutumemizi sağlıyo muhabir:evet şimdi de 2 konuğumuz muhabir:demono geliyor muhabir:evet demono bi mangyang seni oldurdu nasıl karşılıyorsun bunu demono:evet beni oldurduğunu kabul ediyorum mangyang:zuhahaha noldu lan oldun mu hemde bi ze karşı zuhahaha muhabir:bunda gulunecek bişey yok zuhahaha demono:nolmuş kardeşim olduk almamışız silahı ole cıkmışız allahtan ordaki adam yardım etti muhabir:evet demono bu programın sonunda sana silah vereceğiz demono:napıyım ben sizin silaınızı ben aldım elime silahı muhabir:evet şimdide programın kemik adamı geliyo lord yarkan seyirci:şak şak şak muhaaabir:evet efendim siz bu oyunun en yuksek lvlli canavarısınız lord yarkan:evet beni kimse olduremez muhabir:bundan emin değilim lord yarkan:neden atıyommu yoksa muhabir:yok efendim ne munasebet(korkarak) lord yarkan:ha ayağını denk al muhabir:efendim ustunuze alınmayın ama bordoyurek sizi 17 kez odurmuş lord yarkan:yalan valla olduremedi muhabirkısık sesle) programın sonunda goruruz muhabir:evet şu avrupanın gelmesini nasıl karşılıyosunuz lord yarkan:ben iyi karşılamıyom basacam şu samarkandı cıksın lan o cerberyus karşıma sıkıyosa onun yuzunden adamlar gelmez oldu ya mangyang:bence cok iyi oldu bizi fazla olduren yok lord yarkan:hade lan ordan avupa geldi lag geldi yok oyundan atma geldi dama b vurcam olcek adamı oyundan atıyo olduremuyom canımı yarıya indiirdiyse oteki adam geliyo beni olduruyo ulan bie maskeleri cıkardılar adamlara meslekteniz iye dalsım gelmiyo muhabir:evet gm e soylyeceklerinz var mı lord yarkan:ben bişey soylucem ulan GM artık atma u adamları ağız tadıyla bi adam oldurelim ya mangyang:beni avrupaya gonder ya muhabir:evet programımız burda bitti muhabir:şimdi mangyang sana ozel bir dovuş var seni kesmek isteyen biri var demono dal ala senin olsun muhabir:evet lord yarkan sanada bordoyureği getirdik adam dediklerinin altında kalamamış sen onun 18 inci lord yarkanı olacaksın lord yarkan: olum sen bittin lan sen gorduğum yerde dalcam bordoyurek: gel kacma kacarak nereye varacaksın gel buraya lord yarkan: bordoyurek abi yapma sana butun sosları vereyim somları vereyim evde coluk cocuk beni bekliyo eve ekmek bebelere mama goturecem bordoyurek: olmaz lan gel buraya sonuc:bordoyurek lord yarkanı keser mangyangda demonoyu keser zuhahaha umarım beğenmişsinizdir __________________