Bard+Cleric Rehberi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Bard+Cleric Rehberi
-
01-10-2019, 23:09:53Merhaba Arkadaşlar... Bu Rehberde Bard/Cleric Bir Charın Yapılandırmasını Anlatıcam. İlk Bakışta Sacma Gelse Bile Her Yonuyle Mukemmel bir Char Olacağına Garanti Veririm. Oncelikle Soylemeden Edemicem;Eğer Farm Yaparsanız Sizin Hayrınıza Olur ve Oyunun İlerki Kısımlarında Sp Sıkıntısı Cekmezsiniz +ları -Cok hızlı kasarsınız -Kolay kolay olmezsiniz -Partylerde, Guild savaşlarında, mesleklerde aranan adam olursunuz. -FullFarm olduğu zaman wizard kadar olmasada iyi damageler vurur -Kimine gore PvPde cok zevkli bir haline gelir -Fazla pot sorunu olmaz.Bufflardan dolayı -Leri -Cok fazla sp isteyen bir yapılandırmadır.Tahminen 900k sp -%80Buff uzerine kurulu bir car olduğu icin PvPde fazla zevk olmaz -Bardda 60. levele kadar vurma skili az olduğu icin tek başımıza kasmak sıkıcı ve zor olabilir. CLERIC STATLAR Clericlerin Mag. Atağa İhtiyacı Olduğu icin Statlarımızın Hepsini İntye Veriyoruz NE GİYMELİYİM?? Clericin Daha Doğrusu bard/cleric olan karakterimizin robe giymesini oneriyoruz fakat "Ben str-int defanslarını eşitlemek istiyorum diyorsanız" light armor giyebilirsiniz, ama bu şekilde duşunen arkadaşlara diyoruz ki "clericin defans buffları sayesinde bu acığı cok kolay kapatabilirsiniz" ayrıca robe giydiğinizdede daha hızlı koşarsınız. Tabi ne giyeceğinizi kendi isteğinize gore secebilirsiniz. SKILLER Cleric Bolumunden Vermeniz Gereken Skiller Aşağıda Belirtilmiştir. [IMG]http://img122.**************/img122/8720/cleric4od7tf2js5.png[/IMG] NOT:Bu Skillere Ek Olarak İstediğiniz Skilleride İyice Duşundukten Sonra Acabilirsiniz BARD STATLAR Statlar clericteki gibi full int olucak cunku bardı atack yapmakta kullanacağız NE GİYMELİYİM? Clericin Daha Doğrusu bard/cleric olan karakterimizin robe giymesini oneriyoruz fakat "Ben str-int defanslarını eşitlemek istiyorum diyorsanız" protector giyebilirsiniz, ama bu şekilde duşunen arkadaşlara diyoruz ki "clericin defans buffları sayesinde bu acığı cok kolay kapatabilirsiniz" ayrıca robe giydiğinizdede daha hızlı koşarsınız. Tabi ne giyeceğinizi kendi isteğinize gore secebilirsiniz. SKILLER Bard Bolumunden Vermeniz Gereken Skiller Aşağıda Belirtilmiştir. [IMG]http://img390.**************/img390/4928/bard1pl4lv2jh0.png[/IMG] Evet Eğer Bard/Cleric Acarsanız Hem Guzel Vurursunuz-Hem Koşma ve Can,defans,atack bufflarına sahip olursunuz-Hem de kolay kolay yatmazsınız __________________