sevgili silkroad oynayan kardeşlerim xD ben 1 yıl oncesine kadar sro hastası olan fakat oss belası kafasında dank edince birgun sro ya dair nevar ne yoksa once kafasından sonra pc den silmiş bir sro manyağıyım fakat hepinizin bildiği gibi oss geldi gecti ve ben yeniden başlıyacağım fakat duydugun kadarıyla yeni legend gelmiş farklı terimler oluşmuş benim merak ettigim bu yeni legend le sro yu rahaat bi şekilde oynayabilmek icin orn. hotana vs. kalabalık bi ortama girdiğimizde ekran donup ta hata vermesin , aşırı yuklenmeden dolayı acaip acaip hatalar vermesin veya yuklenene kadar mutfağa gidip cay suyu koyup gelene kadar vakit gecmesin xD vs vs pc nin ozelliklerinin neler olması gerek benimki 1 gb. ram , cift cek. 2.0 işlemci ve 512 nvidia ekran kartı duşuk olabilir biliyorum bugun pc aldıgım yere goruşmeye gitcem ozelliklerini yukseltmek icin ayrıca yeni deişen neler var bi guzel anlatırsanız cok sevinirim yeniden başlayacağım icin cok heyecanlıyım sro oynayıp ks yapmayan herkes e selamlar .. __________________