beyler son zamanlarda bircok sacma sapan konu acıldı =>bircok arkadaş anlatılmasına rağmen hic bakmayıp avrupa serverın kuruluşunu sormuş =>bazıları sırf post kasmak icin sacma konular acmış =>eski konuları yeniden gundeme getirip rep isteyenler var =>aynı konudan 2 tane acanlar/aynı msjı 2 kere atanlar var (tmm bi iki kere yanlışlıkla olabilir ama alışkanlık haline getirenler) =>konuları kendi sohbet alanı haline getirenler var =>bazıları sadece konuyu acıp bırakmış (mesela foto gostermek isteyenler ama link atamıyanlar insan en azından arada boşluk bırakarak yazar linki) bunun en cok olduğu bolumlerden biride burası belki silkroad la alkalı deil ama bu sebeplerden cok onemli konular karışıyor bazen konuları kilitlemekte bir cozum deil cunku sonucta listede yer kaplıyo bu yuzden biraz daha dikkatli olursak sevinirim forumu guzel kullanmak ve gercekten bilgiye ihtiyacı olanların yolunu kapatmamak icin dikkat edelim etmeyen arkadaşları uyaralım NOT:şimdi bazı arkadaşlar demesin msj sayına bak sen daha dunku cocuksun diye ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ama 2006 da kayıt oldum ondan oncede kayıtsız olarak sadece okuyordum belki pek aktif değilim ama en azında forumu kirletmiyorum. __________________