Şu botun gozu kor olsun...
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Şu botun gozu kor olsun...
-
01-10-2019, 22:55:26Selamın Aleykum arkadaşlar bugun başımdan gecen bi olayı paylaşmak istedim siz değerli kardeşlerimle.... Guildden 13 lvlik bi arki vardı bende yeni 21 olmuştum tabi hemen 3D armorları taktım Bende bi hava bi hava bunun coşkusuyla dedim bi kasıyım şunu.. PM attım tmm dedi gittik Tigerlere 2 giant kestik sonra banditlere gittik 14 lvl yaptım bunu ben.. sonra dedi cıkmam lazım ben janganda afk ım goruşuruz sonra dedi ii tmm dedim...Bendede downda yeni bi gorev acılmış onu gittim yaptım Guilde bakıyım dedim kimler acık ulan bi baktım kastığım adam 19 lvl olmuş Allah Allah dedim Aradan yarım saat gecti bi baktım 21 olmuş Yarım saat sonra 26 olmuş dedim nasıl yaptım bukadar lvl olm dedim Srobot la dedi banada ver şunuda bende kasıyım bole dedim oda demezmi paralı parayla alcaksan sitesinden al dedi...Benim bi gucume gitti bu.. 14 lvl yaptığım arki şimdi benden daha yuksel bi lvlde Allah bilir bedn bunları yazarken 30 olmuştur... Ucretsiz botlara baktım bende yarısı Tojen li zaten.... Zor oluyo boyle kasmakta kimi gorsem botla kasıyo Sroyu bırakmayı duşunoyrm artık oyun basbaya paralı oldu.. __________________