turklere hakaratlerden bıktım!!!!!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- turklere hakaratlerden bıktım!!!!!!
-
01-10-2019, 22:54:32arkadaşlar silkroadın forumuna girin de bi bakın bizler hakkında neler soyluyorlar..tamam aramızda botcular olabilir,10 k pls ciler olabilir ama bu hic bir ulusa kufretme hakkını vermez...kaldıki sadece bot kullanan bizler değiliz(bota bende karşıyım)..ayrıca bizlere o kadar karşıtlar ki,duşman lafını bile kullanmaktan cekinmiyorlar...Ozellikle "Xian" servereında ki arkadaşlara soyluyorum..serverınızda Xx_Toxic_xX diye bir herif var ve tum turklere kufur etmiş..kısa ve net """turks are stupid """ demiş...boyle adamları gorduğunuzde yerde kınayınız(kibarca) ha birde sadece bize karşıt olmak icin uydurdukları yeni bir mazeret var ingilizce konuşmuyormuşuz..bu uluslraraası bi oyunmuş ve turkler bunun gereklerini yerine getirmiyormuş.ppeeeh..sanki ingilizce konuşmayan-ki hic katılmıyorum-sırf biz varmışız gibi.ben kactane macar ve hollandalıya rastladım kendi dillerinde konuşan.. sizlerde oyunda ve gunluk yaşantınızda yabancılara layık olduklarından fazla ilgi ve alaka gostermeyin..cunku bilin ki onlara misafirperverliğimizi her gosterdiğimizde iclerinden bize stupid turk diyolardır...(en azından forumdaki yazıları okuyunca artık ben boyle duşunuyorum) __________________