Turkiye'nin en eski devre mulk tesislerinden Clup Flipper yenilenince yabancıların ilgi odağı oldu.

Sabah Gazetesi'nden İbrahim Acar'ın haberine gore Uluslararası devre mulk sistemini Turkiye'ye ilk getiren tesis unvanını elinde bulunduran Clup Flipper, 20 milyon dolarlık yenileme calışmasını tamamladı. İki sezon kapalı kalan tesis, yenileme calışmalarının ardından Turkiye'ye gelmek isteyen Korfez yatırımcısının dikkatini cekti. Clup Flipper Yonetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Bayer Sabah Gazetesi'ne acıklamalarda bulundu. Gectiğimiz aylarda katıldığı Arap-Turk Konferansı'nda, buyuk fon temsilcilerinin tesisleriyle yoğun olarak ilgilendiğini belirten Bayer, "Bircok yatırım teklifi aldım. Ama henuz satış konusunda bir karar vermedim. Hemen satmak gibi bir duşuncemiz yok ama bu hic satmayacağız anlamına da gelmiyor" dedi.

GECELİK 400 - 700 EURO

Hem sozlu hem de e-maille iletilen teklifler olduğunu soyleyen Bayer, şoyle konuştu: "Hepsini değerlendiriyoruz. Buraya katma değer getirecekse neden olmasın? Buyuk fonların ilgisi var. Ama otel acıldıktan sonra taliplilerle konuşmayı duşunuyoruz." İki yıl suren yenileme calışmalarıyla ilgili de bilgi veren Bayer, "Baştan aşağı restorasyon yaptık. Gecelik fiyatlarımız 400-700 euro arasında değişiyor. Tesisimiz 15 Haziran'da kapılarını acacak" diye konuştu. Clup Flipper arazisi icinde yapılan 36 adet Vita Nova rezidansların da buyuk ilgi gorduğunu soyleyen Bayer, fiyatı 400-500 bin dolar arasında olan dairelerin 7'sinin satıldığını vurguladı. Bayer, rezidanslara da otelcilik hizmeti verdiklerini soyledi.

Kaynak