Oyun sizce nasıl daha guzel olurdu (Fantastik fikirlerinizi bekliyorum)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun sizce nasıl daha guzel olurdu (Fantastik fikirlerinizi bekliyorum)
-
01-10-2019, 22:53:07Oyunda neler olsa guzel olurdu ve oyunda gorduğunuz kusurlar neler bunları yazarsanız sevinirim beğendiklerimle liste oluşturacağım ve joymax a yollayacağım Guncel ---------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Botlar icin kasarken 10 dakikada bir guvenlik kodu gelmeli bu kodu 5 dakika icinde yazmayanlar dc yemeli 2.Petlerin uzerinde belirli ataklar yapılabilmeli 3. serverler 100 bin kişilik olmalı ve bu 100 bin kişinin katılacağı devasa savaşlar olmalı (aşırı abartılı oldu kusura bakmayın ) 4.Hareket ederken attack yapabilmeli ve oluceğimizi anladığımız zaman beklemeden kaca bilmeli (en buyuk sorun bu) 5.3 tane daha fazla boss olmalı 6. Carlar zıplamalı ve yuzmeli (bu yeni oyunların coğunda mevcut) 7.Balık avlayıp suşi yapabilmeliyiz (yani kendi potumuzu uretebilmeliyiz) 8.yaratıkları secmek icin kısayol tuşu olmalı (bu konuda haklısınız bazı yaratıklar cok kucuk secilemiyor) 9.Bladelerin yatırma skiline karşı Glavecilerin destek ozelliği olmalıki yatmadan glavieden destek alsın yere duşmesin mantıklı olurdu (bi glaviecinin başka ne isteği olabilirki) 10.İtemmall da avatar bolumunde satılan şapkaların ozelliği olsun 5 str 5 int gibi yoksa gereksiz diye kimse almıyo ve haklılarda gereksiz GDF varken onları kim alır Joymax ekonomisine katkıda bulunsun demi (Zaten adamlar para basma makinasından farksız) 11.Toplayıcı petlerde toplama seceneği daha cok bulunsun (mesela okları toplamasından nefret ediyorum) 12.Butun Dinlerin Kutsal bayramları kutlansın (Laik bir oyun olması acısından onemli)Yada hicbiri kutlanmasın 13.Oyuna Turkce ek paketi hazırlansın isteyen turkce isteyen ingilizce oynasın 14.Oyuna Harakiri eklenmeli komik olur ve millet pvpden sonra kafayı bulur 15.Aynı şekilde Fatality de olmalı gene kafayı bulmamızı sağlar 16.Oyun daha Kanlı olmalı kol bacak kopmalı [bunlar fazla onemli değil] 17.Kufurbazlar icin turk gm olmalı ---------------------------------------------------------------------------------------------- Aklınıza gelen olursa soyleyin Ben burda Fantastik fikirlerimi henuz belirtmedim =Yalnızlığı sevmem o yuzden iki tane sırıtan var =gene iki suratın sebebi yalnızlığı sevmemem [tek suratla olmuyo anladım suratlar bile arkadaş ister] __________________