avrupa update i hakkında soru-cvplar
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- avrupa update i hakkında soru-cvplar
-
01-10-2019, 22:48:07yeni Char Acma Yerine Girince Onume Santranc Gibi Bi At ve Bide Siyah Bişi Geldi Bunlar Ne? Siyah Olan China karakter.Beyaz Olan Avrupalı Karakter En hızlı Hangi Yapılandırma Kasılır? Wizard, Elinde Asa Olan... En Guclu Yapılandırma hangisidir Tek Elli kılıc ve Kalkanı oLAN wARRİOR.Ve Full STR Gitmesi Lazım.yADA 2 eLLİ Ağır kılıc. Char Oluşturunca Hangi Şehirde Doğarım? Cinliyse: Jangan Avrupalıysa : Costantinople (ıstanbul) Yeni Char Acma Yerine Girince Onume Santranc Gibi Bi At ve Bide Siyah Bişi Geldi Bunlar Ne? Siyah Olan China karakter.Beyaz Olan Avrupalı Karakter En hızlı Hangi Yapılandırma Kasılır? Wizard, Elinde Asa Olan... En Guclu Yapılandırma hangisidir Tek Elli kılıc ve Kalkanı oLAN wARRİOR.Ve Full STR Gitmesi Lazım.yADA 2 eLLİ Ağır kılıc. Char Oluşturunca Hangi Şehirde Doğarım? Cinliyse: Jangan Avrupalıysa : Costantinople (ıstanbul) Cinli karakterlere de 20 sn pot sınıırı gelecek mi? [SinapS] Hayır Sadece, Avrupalılara Gelcek. Orn: Ben Avrupalıyım Cin Guilde Girebilirmiyim? Girebilirsin... Orn: Cleric+ Warlock Acabilirmiyim? Acabilirsin, Ama Mastery Level Sorunu Cekersin. Yeni Cıkan Avrupa Uniquelerine Dalabilirmiyim? Tabi dalabilirsin.. Cinli karakterlere de 20 sn pot sınıırı gelecek mi? [SinapS] Hayır Sadece, Avrupalılara Gelcek. Orn: Ben Avrupalıyım Cin Guilde Girebilirmiyim? Girebilirsin... Orn: Cleric+ Warlock Acabilirmiyim? Acabilirsin, Ama Mastery Level Sorunu Cekersin. Yeni Cıkan Avrupa Uniquelerine Dalabilirmiyim? Tabi dalabilirsin.. 1- Bir Avrupalıya Cin itemi Dusebilirmii.? veya Duserse Bu dropları kullanbilirmi..? MeSela avrupada bana SUn bi item cıktı yada herhangi bi item onu kullnabilirmiyim.. 2-bir avrupalı Cin NPClerinden faydalanaiblirmi? 1.Duşebilir Ama cin Canavarından.Chine Giysisini , Silahını Filan Kullanaman.Altında Chinese Kırmızı Yazar. 2.Heralde Faydalabilir. Hotanda NPClerde Hem Chinese Hem Avrupa Satılıyo.Updateden Sonra Bakın. Diyelimki 80 lvl bir chin karakter gelen patch'den sonra karakterini avrupalı yapabilirmi? Skill falan hede hodo hepsi dahil. [LnMsTr] item mall'den chackter skin war o değiştirebilir galiba.yada item mall'a başka bişi eklerler değiştirmek icin... ben aynı hesaptan hem cinli hemde avrupalı karakter acabilir miyim [enflasyon] Acabilirsin...Ve Yanyana Dururlar lvl sınırı ne olcak? yeni uniqe canavarlardan başka uniqe canavar olmıcakmı?(saytan,roc) ()KraAL) yeni cin itemler gelcekmi? Level Sınırı Yerinde Duracak Yani 80. Saytan ve ROC Cook Cook Sonra Gelcek.Yeni Cin İtemleride Gelmicek Daha Cok Var. beyler ya ben bu char yapılandırmasına cok taktım acaba bard nasıl bi sınıf ne tur buffları falan var bunun ben mesela bi warrior+cleric(1vs1 pvp icin) bi cleric+warlock ve warrior + bard acıcam ama nasıl bişi bu bard [DMC_MANGA] Bard Muzikyendir.En Guclu Vuran 3. Yapılandırma ve Combo Şeklinde Cakar.Buffları Cok Guzel OlanBir Yapılandırmadır.Orn: Hızlı Koşma Bufu, Guc bufu Filan onemli buffları vardır. 23 lvlik cember bile var , ama o skill senle geliyor senden ayırlımıyor o buffu yapınca cok ii olur aggrasıvler dalmaz.INTsin Diye gebermezsin. hacım onu bunu bırak da image kod hala devam mı ya yaz yaz cnm sıkıldı [_turgay_] Nayır.Sonsuza Dek Kalkmıyacakmış. lvl 90 sınırı ne zamn gelcek? [KraAl] ne zamn ksro gibi olcak oyun?(lvl 90 ve yeni itemler vs..) 1 Yıla Kadar Olur. 1- bu charlarda mastery lvl yokmu ? Bizim gibi 300 e takılıp kalmıyorlarmı. [Tenar] 2- char. uzerlerindeki slot sayısı aynımı ? [Tenar] 3-Yan char acsak buyuk bi ihtimal aynı depo kullanılacaktır değilmi. [Tenar] 4- normal pota oranla herhalde bunlarda vigorlar daha makbuldur. [Tenar] 5- Alchemy sistemi aynı ise bizimle aynı elementlerimi kullanıyorlar. onlar icin en onemli element hangisidir ? [tenar] 1.Mastery lwl var ama 300 değil. Mastery lvl 0/0'dan başlıyo 0/2 diye artarak gidiyor 2.Evet Aynı 3. aynı depo 4.Evet.Yanında Vigorun OLursa Olceğin an Basarsın. Kırmızı Potlarda 20den Sayarken Vigorlarda Saymaz. 5.Aynı Element Kullanıyorlar...Alchemy Sistemleride Aynı. 1. Onlardada wolf kullanımı warmı ve wolf lar buyuyecekmi? 2. Onlardada item mall dan alının itemler aynı fiyattamı? 3. Ordaki itemlere + basılıomu ve bizdeki gibi +3'demi parlıo? 4. Ucmak icin alınacak kanatlar item mall dan mı alınıyor veya kac silk olduğunu biliormusun? 5. Acaba uniqleri Avrupalılarmı daha seri keser Cinlilermi? orneğin 80 lwl bizden nuqer onlardanda mageler dalsa en cabuk hangisi keser [ZoomBee] 1.buyucek .. 2. Heralde.. 3.Tabi Basılıyo Sosun bile Duşuyo, AYnı parlıyo. 4.Bilinmiyor Daha. 5. Eu Wizard.. benim bi sorum daha olacak bu parti sisteminden doğulular olarak biz de yaralanabilecek miyiz [] [_ScS_] Yararlanabilicek.Ama Tekte kasabilin. Avrupalı bir karakter Chinese bir karakteri bufflayamacak [sm=s18.gif] [devil_IowU_aka.B7B ] Tabikide Buffliyacak.. Ben simdi warrior+cleric diye bir char accsam ve sp farm yapsam mastery lwl sorunu yasar miyim?Kac lwl fark birakirsam yeter? Mastery Level Point = Acabiliceğin Skill Sayısı Skill Point (SP) = Skill Acma Puanı Avrupalı Charlarda SP Farm Geremez.. Onemli Olan Mastery Level POint, Yani Skill Acmayı Sınırlıyo. Warrior+Cleric Acabilirsin.Ama Kendini Bufflayamazsın.Değerlerini Bufflıyabilirsin. Warrior+Cleric, 40 yıl duşunsem AKlıma Gelmezdi.iyi fikir.Partide Hem Adamları Kuruyup TANKlık Yaparsın.Hemde Buff ve Can ATıp HEALerlek Yaparsın... peki 90 cap gelmio west asia nasıl gorunucek hani yani maplar gelince oda ortada kalıo siyamı olucak veya 70cap varkenki takla gibimi? [KaSaP_LeVo] Gri (Bronz) Goruncek.Takla 80 Capla Geldi. benden de bi soru ... diyelim ki ben avrupalıyım ama cinde yaşamak istiyorum. ... pasaportu falan kimden alıcaz + oyunda fotokopi npc si nerde ?[X(] [Twinblade] Orn: Jangana (dw.htn)Gitcen Teleport'tan Kayıp Yapcan, Jangan Nufusundansın alıntıdır... __________________