artık bende silk road oyununu bırakıyorum sizlere yemin edebilirim ben hayatımda hicbir online platformda boyle bir lag a şahit olmadım eskiden cok guzeldi ama artık insanı delirtiyor 5 sn oyun 15 sn lag gercekten cok sinir bozucu birde şu oluyor mesela masa kuruyorum yada bir yere adamı oturtuyorum yaklaşık 1-2 saat sonra bi bakıyorum disconnect olmuşum her seferinde boyle oluyor hadi masada bug var ama diğer turlude atılıyorum sonra aman neyse nası olsa premium var diyorum o kadar parayı boşa mı verdim diyip giriyorum ama bu sefer gene lag gene laggggggg gecen gun yarkanı tam ben kesicekken oyle bir lag girdiki anlatamam belki inanmayacaksınız fakat tam 2.5 dakika lagda kadım oyundanda atmadı lag bitince (gerci bu oyunda lag hic bitmezde o ultra buyuk lag bitince) bi baktım yerdeyim ve bu bardağı taşıran son damla oldu oynayanlar bilir kendi tecrubelerime dayanarak soyluyorum kotu dediğimiz knigh online da bu oyunun ceyreği kadar lag yok joymax a oturaklı bir elektronik posta atıp karakterimi satıcam belkide bir knight karakteriyle değişirim herkese iyi oyunlar......(tabi oynayabiliyorsanız.....)
not=yabancı kelimeler kullandım cunku turkcelerini bulamadım __________________
sonunda bu oyun beni de cileden cıkardı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- sonunda bu oyun beni de cileden cıkardı