forumda trader diye arattırdım boyle bi başlık gordum bene trader olmayı duşunuyom bi bakıyım dedim işte “Iyi trader nasil olunur turu yazilar okunarak iyi trader olunmaz” Salih Neftci’yi,Yasar Erdinc’i ya da diger piyasa gurularini(!!) okuyarak da iyi trader olamazsiniz. Beni okumaya devam ederek hiiiic basarili olamazsiniz. Zaten bu adamlarin (ben dahil) kendilerine bir hayirlari olsa piyasalar hakkinda bukadar cok yorum yapmazlar Neyse biz konumuza geri donelim: Bazı sorular 1-Piyasa acilmadan ya da piyasa kapandiktan sonra saatlerce o gunu analiz etme isteginiz veya gucunuz var mi?? 2-Elinizde 4 hisse var. 2 sinde karda, 2 si zararda. En az 2 sini satmaniz gerekse hangilerini satarsiniz?? 3-Sabah gazetesinde her pazar, pahali ve ucuz hisselerin listesi veriliyor. Almaniz gerekse hangi listeden 1 ini tercih ederdiniz? Ve neden?? 4-Tam gun bu piyasalarin icindesiniz diyelim. Son 1 yilda hastaliklari ve tatilleri cikardiginizda islem yapmadiginiz gun oldu mu? 5-Piyasadaki diger oyunculardan daha akilli oldugunuzu dusunur musunuz? 6-Hissede oldugunuz zaman, dususlerde spekulatorleri, brokerinizi, ulkenizi suclar misiniz? Yoksa sorumlulugu tamamen uzerinize alir misiniz? Emre AKDAĞ'ın yazısından alınmıştırBen biraz foruma gore duzenlemeler yaptım __________________