arkadaşlar benim 32 lvl nuker full sos +5 charım var ve sizlerle bildiklerimi paylaşmak istiyorum... arkadaşlar nuker charlar cok yuksek gucte saldırılar yapabilen ancak hp leriniz az olması nedeniyle pvp lerde str charlar gibi uzun sure savaşamazlar. ama cok yuksek vuruşlar yapmaları ve uzaktan vuruş yapabilmeleri nedeniyle pvm(yani canavarlara karşı) lerdecok iyidirler mesela ben taxi ye giriceğim zaman nuker ve wizard charların taxilerine girerim neyse nuker charların sağlam olması icin sp farm yapmaları gerekir. ben sp farm fazla yapamadım ama yinede sp sorunu fazla yaşamadım. sp farm ı ben okkadar iyi bilmiyorum ama topladığım bilgiler sonucunda ve kendi goruşlerimi katarak sizlere şunları şoyleyebilirim... sp farm bir char ın lvl si ile skill mastery arasındakı fark 1 ila 9 olması sonucunda ex ve sp artışının değiştirilmesidir. lvl ile skill arasında ne kadar fark var ise o kadar az ex o kadar fazla sp gelir.Bu yuzden gap(lvl ile skill arasındaki fark) artıcağından cok zor kasılır. sizlere onerim 9 lvl e kadar hic para harcamadan ve skill acmadan kasmanız.9 lvl de eğer 16 k gold var ise hemen samarkent e ışınlanın ve orada free taxi lere girip kendinizi kastırmanız gerekiyor.eğer yan charınız varsa oradan da bankaya koyarak para aktarabilirsiniz. nese 10 lvl a geldikten sonra "s" tuşuna basarak skill penceresini acın ve istediğiniz bir force skilini 1 lvl a getirin(onerim lighting) bu şekilde her lvl atladığınızda 1 seviye daha arttırın o skill i(11lv-2 12lv-3 14lv-4 15lv-5 ...) bu şekilde kendinizi kastırabildiğiniz kadar kastırın.free genel olark 1-13 lvl kasıolar ama beklersnz lvl inize gore free taxi bulursunuz.Yalnız taxi nin kotu bir yanı da var siz kesmiceniz icin size item gold vs gelmicek bu yuzden sizin itemleriniz cok berbat olck paranız olmadığı icin item almıcaksınız bundan dolayı bu anlattıklarımı bol parası olan bir yan charınız varsa yapın yada parayla gold alın.ama bu işin sonunda yaklaşık 20k sp olucak ve fazla sp de iyi bir nuker char demektir. silkroad online da bazı kişiler stat pointlerini yaniher lvlde 5 tane gelen 2 si otamatik dağıtılan ve geriye dağıtmanız icin size 3 tane stat point kalıo bu pointleri belli bir ombinasyon ile dağıtan kişiler( 2-1 5-1 7-1)in charları cok ama cok buyuk bir rezalet ile sonuclanır.ama full int charlar veya full str ler kullanıcakları skill lere gore dağıtmış olıcakları icin daha yuksek vuruşlar yaparlar. orn. aynı lvl de ve aynı silahı kullanan 2 char 1 i hybrt 1 i full int full int tabiki full int daha yuksek vurucaktır.sonuc olarak hybrt carlar kotudur.nukerler tum stat pointlerini int e vermelidirler. hp azlığından dolayı kotu olduğunu duşunen kişiler olabilir ama hp o kadarda onemli deildir ne pvp de nede pvm de. arkadaşlar son olarak itemlerden bahsedicem... bir nuker bana gore garment giymelidir ve sword(kılıc-kalkan) olmalıdır.cunku 2 aynı lvl nuker birbirine tekatıcaktır eğer kalkanınız blok koyarsa siz vurur ve yatırırsınız.ve defans nukerler icin cok onemlidir cunku hp leri az. garment giymenin nedeni şu garment ler %20 hız ve daha az mp harcamayı sağlar nuke skilleri cok mp harcayan skill lerdir bu yuzden cok pot harcarlar daha az pot harcayarak tasarruf edebilmek icin garment giyilmelidir. arkadaşlar bu konumda şuan anlatıcaklarım bukadar eğer yanlışımı gorduyseniz lutfen duzeltin eleştiriye acığım. ve beğendiyseniz lutfen +rep veriniz... __________________