Sox ve İtem drobu hakkinda
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Sox ve İtem drobu hakkinda
-
01-10-2019, 22:24:36Evet arkadaşlar bu konuda bir suru yazı var en cok bilineni ise yeşil renkli yaratıklardan sox duşmesi diye ben şimdi sadce kendi başımdan gecenleri yazcam şansmı yoksa başka bişeymi siz karar verin 50 lvl iken penom warrıorlarda kasıyorum 2 atıyorum mooblara tam gun botta carım işe gidip geldiğimde bankada en fazla 10 item falan oluyodu burda baya bi kastım 54 olana kadar daha sonra kendime bi sun spear aldım aynı yerde bota bıraktım bu sefer yaratıklara tek atıyorum ve aşırı hızlı kasıyorum bıraktığım ilk gun akşam donduğumde bankamda yaklaşık 30 item vardı ve elixir ganiydi tecrubelerime dayanarak soyluyorum yaratıgın rengide onemli ama sox ve item duşurmek icin onemli olan yaratığı ne kadar hızlı kestiğin aynı lvldeki 2 adamdan biri giantı 1 dakıkada keserken diğeri 30 saniyede kesiyorsa bilinki 30 saniyede kesene item duşme olasılığı daha yuksektir yaratığın lvli onemli değil Not:Kesinlikle alıntı değildir sadece tecrubelerimi paylaşmak istedim __________________