Silkroad Online'nin amacı ve Taraflar..
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Silkroad Online'nin amacı ve Taraflar..
-
01-10-2019, 22:24:26Biraz can sıkıcı olabilir fakat lutfen birisi bana bu oyunun amacını soylebilir mi ? Birisi bana mesleklerimizi geliştirip eğlenmek demişti. Ne kazanıyoruz. Ko'da Np kazanıyoruz Pk'ya cıkıyoruz. Sro'da kesince ne geliyor? Sp geliyor. Sp- Canavar kesilince de geliyor. Knightta olduğu gibi aldream cz gibi yerler yok mu nerede savaşıyoruz? Kafana bir tane pelerin takıyorsun kapının onunde savaşıyorsun.. Ne kazanıyorsun hicbir şey. Ayrıca oyunda hangi tarafın kazanacağını sorduğumda kesin bir yanıt olarak Europe diyorlar. Classları daha iyi.. Fakat neden sınıflar eşit değil.. Garip kimine gore de değildir. Ve ayrıca Europe'nin mantıklı olarakta guclu olması gerekir cunku bir kıta Chine ise bir ulke. Bu konuyu srodan anlayan birisi bana acabilir mi. Aa fakat bana guild savaşları var derseniz-----****** Adamlar 90 kusur level olmuş ben sorduğumda premiumla 60 olmak bile cok zormuş diyorlardı. Adamları nasıl kesmeyi duşunuyoruz ..? Daha pro birisinden bu konuyu acmasını istiyorum.. Şimdiden teşekkur ederim Teşekkurler forumTR.. __________________