Silk Road'ı Bırakanlardan Silk Road'a Başlayanlara Tavsiyeler
Oyun Dünyası0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Silk Road'ı Bırakanlardan Silk Road'a Başlayanlara Tavsiyeler
-
01-10-2019, 22:18:37SRO'yu yeni bırakan biri olarak baştan başlamak isteyenlere tavsiyem ; işleri gucleri varsa ya da okula gidiyolarsa hic başlamasınlar... Cunku bağımlılık yapan bu oyun yuzunden insan asosyallaşıyo . Bu oyunu duzgun oynamak icin en az 4-5 saat kasmak gerekir ki bendede o vakit olmadığı icin bırakıyorum bırakma sebebim bu . Okul cağındaki cocuklar icin hele dersleri cok etkilenir diye duşunuyorum Oyundaki botlar , kufurler ayrıca oyundan soğumasına neden oluyo insanın Aslında oyun tarafsız gozle bakıldığında grafik , konu , oynanış acısından mukemmel denebilir ama etrafınızdaki botterlarla , kufurbazlarla aynı seviyeye gelmek icin gercekten cok ciddi bi zaman gerekiyo . Hayatınızın onemli bi kısmını ele geciriyo bu oyun Ben gunde 1-2 saat oynuyodum cok bağımlısı sayılmam yani ama bu şekildede bi yere gelemiyosun , bi yerlere gelmek icin de gunde 4-5-6 saat oynamak sadece bi oyun icin bana gore değil . Başka bırakanlar varsa tavsiyelerini yapsınlar yeni başlayanlara ki oyunda onları nelerin beklediğini bilsinler... Konu tartışma konusu değildir . Bırakanların başlayanlara oneri konusudur . Yazdıklarımı sacma bulanlar gereksiz tartışmalara giricek turden mesajlar atmasın. __________________