Evet ArkadaşLar Cogumuz SiLkroad'ın BagımLıLıgındayız . Ve Herkez Bana kaLırsa şoyLe duşunuyor. " Keşke siLkroad gibi bi sErver daha oLsa herşey aynı ama Lagsız Ve koLay giriLebiLen Eu charLarın oLdugu unique Lerin Tam oLDugu " işte oyLe Bir server var. Onun Adı Jsro Yani JAPAN SiLkroad OnLine . Bu J Sro tamamen SiLkroad iLe Aynı oLup SiLkroad'ın Private Serveri DegiLdir... LisansLı ve JaponLarın siLkroad'ı dır...Tamamen NormaL siLkroad İLe Aynı CharLardan tutun MobLara kadar... Ben Bu SiLkroad'ı dun gece indirdim Ve şuanda Kuruyorum ... Pek fazLa Turk oLacagını zannetmiyorum gaLiba ben dahiL 20 tane .. Oyun dedigim gibi aynı siLkroad hatta 1 adım onde biLe deniLebiLir ... Ben daha oynamadım aLLah nasip ederse Bu gun Girecegim .... Eger İsteyen arkadaşLar Var ise GoogLeye JSRO yazarLarsa Turkce AcıkLama Registeri ve DownLoad yerLeri oLan bir suru sayfa cıkabiLir karşıLarına ... Şimdi Size soruyorum Bu JSROyu oynayanLar Varsa goruşLeri neLerdir ? ... Herkeze BoL SunLar... __________________