Bendeki şansa bakın (5 yıldızlı Thieflik)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Bendeki şansa bakın (5 yıldızlı Thieflik)
-
01-10-2019, 22:11:49Arkadaşlar bendeki şansa bakın tam 5 yıldızlı Thieflik yaptım. Resim Link [IMG]http://img145.**************/img145/8718/silkroadwu0.jpg[/IMG] Hikayesi: Ben jangandaki traderlerin mal aldığı oraya gitmiştim.Bide baktım yerde bir tane mal var.Hemen giydim kamufilajı deve cıkartayım dedim cıkmadı.Baya denedim cıkmadı.Bende on kapıdan cıkıp kasmaya gidiyodum.Bide baktım on kapının iceriki tarafında coooook mal vardı ki hemde ne kadar cok.Hemen deve cıkartayım dedim.Cıkmadı biraz dışarı cıktım cıkartmaya bastım cıktı.Cıktı ama hunter indirdi.İkinci denememdede aynı şey oldu gene hunter indirdi.Ucuncuye deneyecektim bi baktım bandit return suchool yok devede yok.Hemen arka taraflardaki kadını bulup thief town a ışınlandım.Bandit return suchool aldım.Yeniden jangana ışınlandım.Gittim atcıdan 3 tane deve aldım.Biraz dışarı cıktım.Deveyi cıkarttım.Ole bi noktada duruyordum ki janganın icinde gibiydim ama deve iceride değildi.Hunterler saldıramıyordu.Hemen deveden inip malları topladım.Bandit return suchool a bastım.Dolmaya başladı.5-6 tane npc thief geldi onlarıda hunterler halletti.Bende ışınlandım sattım.Cok mutluyum.Daha levelim 20 iken 5 yıldızlı thief lik yaptım gelişince ne yaparım kim bilir __________________